ΑρχικήΠολιτικήΣτήριξη Νατσιού στον βουλευτή Παπαδόπουλο που μίλησε για «σφαλιάρες» σε πολιτικούς

Στήριξη Νατσιού στον βουλευτή Παπαδόπουλο που μίλησε για «σφαλιάρες» σε πολιτικούς

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας είπε μέσα στη Βουλή ότι «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»!

Η αναφορά έγινε για την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη από μέλος του κόμματος Νίκη την Κυριακή (21/04/2024) στην εκκλησία!

Επικροτεί προπηλακισμούς και σφαλιάρες σε πολιτικούς, βουλευτής της «Νίκης», με το κόμμα του να τον στηρίζει.

Ο Δημήτρης Νατσιός και η Νίκη σε ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι “πριν από δύο μόλις ημέρες στην Κρήτη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, όπου είχε προγραμματιστεί ομιλία του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ Νίκου Παπαδόπουλου και του υποψηφίου Ευρωβουλευτή Σπύρου Καλαϊτζαντωνάκη, “αριστερίστικες” οργανώσεις, προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτή να πραγματοποιηθεί.

Επρόκειτο για ένα ακόμη περιστατικό βίας και προπηλακισμών σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, του προέδρου της και τελικά της ίδιας της Δημοκρατίας. Το περιστατικό αυτό ήρθε να προστεθεί στην επίθεση αντίστοιχων ομάδων στο ΑΠΘ και σε άλλες εκδηλώσεις της ΝΙΚΗΣ. Για όλα τα περιστατικά δημοσιεύσαμε την ίδια ημέρα Δελτία Τύπου. Ακόμη περιμένουμε να δούμε μία δήλωση καταδίκης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά για άλλη μια φορά από την Αριστερά, αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα… “

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ