Μητσοτάκης από το Μαρούσι: «Η καλύτερη δικαίωση για τα θύματα των Τεμπών να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναγίνει» 

11 mins read

Επέστρεψε στις εκλογικές περιοδείες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και σήμερα βρέθηκε στο Μαρούσι.

Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ήταν εκεί, είπε: «Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσα τους πολλά νέα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά ότι η καλύτερη δικαίωση για την θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, στην πλατεία Κασταλίας το μεσημέρι του Σαββάτου (18/3). Κάποιοι του έδωσαν λουλούδια, άλλοι τον αγκάλιαζαν, άλλοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του πρωθυπουργού. Παράλληλα ο δήμαρχος του Αμαρουσίου Θοδωρής Αμπατζόγλου, υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στο σημείο βρίσκονται και βουλευτές της ΝΔ του βορείου Τομέα.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε σε μία καφετέρια πέριξ της πλατείας στο Μαρούσι για να απολαύσει τον καφέ του και να συνομιλήσει με δημότες της περιοχής. Η επίσκεψη στο Μαρούσι είναι η πρώτη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επόμενη εβδομάδα, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να μεταβαίνει και σε περιοχές και εκτός Αττικής. Στην ατζέντα πάντως βρίσκονται περιοχές όπως η Λαμία, καθώς η εν λόγω επίσκεψη είχε αναβληθεί, αλλά και τα Ιωάννινα.

 

 

Facebook Comments