Στυλιανίδης: «Παρατείνεται και αύριο η αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα»

9 mins read

Στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς, αναφέρθηκε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

“Καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική Οδό” ανέφερε  ο υπουργός αρχικά, αναφερόμενος στη συνέχεια, τι θα γίνει στις επόμενες ημέρες σχετικά με αργία, σχολεία, τηλεκπαίδευση.

«Γίνεται προσπάθεια ώστε ο απεγκλωβισμός όλων των συμπολιτών μας να γίνει το συντομότερο. Μέσω του Προστιακού μεταφέρονται στην Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο. Από χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Στυλιανίδης ανακοίνωσε ότι παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η αργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε Αττική, Δωδεκάνησα και Κρήτη.

Κλείνοντας την ενημέρωση, ανέφερε πως “Η σύγκριση της κατάστασης στην Αθηνών Λαμίας και την Αττική Οδό είναι τόσο προφανής που είναι ανεδαφικά όσα ακούγονται. Η κατάσταση βελτιώνεται ώρα με την ώρα και ευελπιστούμε ότι το κλείσιμο της μέρας θα μας βρει χωρίς εγκλωβισμούς.”

 

Facebook Comments