Συγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη στην ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης με βιτριόλι

13 mins read
Daily Post:Μ.Χρυσοχοΐδης:Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός όλο το σαββατοκύριακο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετέβη νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στο πλευρό των υπεύθυνων δίνοντας τους μάλιστα συγχαρητήρια για τον χειρισμό τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως από νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας η ομάδα που είχε αναλάβει την υπόθεση προσήγαγε μια 35χρονη από το φιλικό περιβάλλον του θύματος, ύποπτη για την επίθεση.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσαχθείσα είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως από ένα αίτημα φιλίας που είχε κάνει ο σύντροφός της στην 34χρονη πριν από έναν χρόνο και το μένος της δεν είχε σβήσει όλο αυτό το διάστημα.

Η 35χρονη είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, το οποίο στεγάζεται δίπλα στην εταιρεία στην οποία εργάζεται το θύμα.

Μάλιστα, φέρεται οι δύο γυναίκες να είναι και συντοπίτισσες.

Η έρευνα

Στην κατοχή της βρέθηκε η περούκα που φορούσε κατά την επίθεση, καθώς και η «επιχειρησιακή» τηλεκάρτα, αλλά και η καπαρντίνα με την οποία είχε καμουφλαριστεί. Εντύπωση προκάλεσε στις Αρχές ότι το κινητό της 35χρονης τις επίμαχες ώρες, πριν και μετά την επίθεση, ήταν απενεργοποιημένο.

Αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί βρίσκονται στο διαμέρισμα της ύποπτης  κι αναζητούν κι άλλα στοιχεία για να «δέσουν» την υπόθεση, μεταξύ αυτών το θερμό, στο οποίο βρισκόταν το καυστικό υγρό. Η 35χρονη δεν έχει δώσει ακόμη επίσημη κατάθεση, ωστόσο, προκαλεί απορία πώς παρά το σχεδόν άρτιο σχέδιό της, κράτησε τα αδιάσειστα στοιχεία που φαίνεται ότι την ενοχοποιούν.

Ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να είναι και η «πέτρα του σκανδάλου», έχει καταθέσει ήδη στις Αρχές κι έχει αναφερθεί στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την 35χρονη, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Σημειώνεται δε ότι η 35χρονη δεν βρισκόταν στον αρχικό κύκλο των υπόπτων και η εμπλοκή της στην υπόθεση, προέκυψε στη συνέχεια.

 

Facebook Comments