ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Παλαιστίνης με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή Πρεσβεία!

14 mins read

O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με ανακοίνωση του, καλεί σε «συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό» στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 «Οι νομαρχιακές οργανώσεις Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 18.00 (προσυγκέντρωση Γηροκομείο Αθηνών, Κηφισίας 137).

 Η διεθνής κοινότητα, και ειδικά η ΕΕ, δεν μπορεί να μένει αμέτοχη μπροστά στη φρίκη των βομβαρδισμών και να περιορίζεται στην έκδοση ανακοινώσεων.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες σε όλον τον κόσμο, ειδικά στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ, αγωνιζόμαστε για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη.

Πρέπει να τερματιστούν άμεσα οι βομβαρδισμοί που έχουν στοιχίσει ήδη τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, να σταματήσουν οι παράνομοι ισραηλινοί εποικισμοί, το Ισραήλ να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, να ξεκινήσουν άμεσα ειρηνευτικές συνομιλίες.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει αποφασιστικά μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Παλαιστινιακού, σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Δηλαδή, αυτή των δύο κρατών, Ισραήλ και Παλαιστίνης, που θα συνυπάρχουν με ειρήνη και ασφάλεια, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους την Ανατολική Ιερουσαλήμ.»

Πάνε οι συναντήσεις Τσίπρα με Νετανιάχου, πάνε οι παλιές δηλώσεις περί στρατηγικής συμμαχίας…

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά του Ισραήλ και επιστρέφει στις αγαπημένες του ασπρόμαυρες μαντήλες.

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και συγκεκριμένα οι νομαρχιακές οργανώσεις Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 18.00.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

«Πρέπει να τερματιστούν άμεσα οι βομβαρδισμοί που έχουν στοιχίσει ήδη τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, να σταματήσουν οι παράνομοι ισραηλινοί εποικισμοί,  το Ισραήλ να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ, να ξεκινήσουν άμεσα ειρηνευτικές συνομιλίες».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Facebook Comments