ΑρχικήΠολιτικήΣυγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη: «Αληθινή μάστιγα μέχρι το 2019...

Συγχαρητήρια Χρυσοχοΐδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη: «Αληθινή μάστιγα μέχρι το 2019 η εγκληματικότητα»

Αποτέλεσμα μεθοδικής και συστηματικής έρευνας χαρακτήρισε την σύλληψη του χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του στη ΓΑΔΑ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τον διοικητή της και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Στη συνέχεια ο κ. Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στη χθεσινή σύλληψη του φυγόποινου Χρήστου Παππά, έκανε λόγο για την τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Όπως δήλωσε, της σύλληψης του Χρήστου Παππά προηγήθηκε η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και η εξάρθρωση του κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μια αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι, που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επισήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε, εμείς εδώ η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, η ελληνική αστυνομία θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε.

Μετά τις δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέμεινε κεκλεισμένων των θυρών στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με τα οποία συζήτησε το θέμα της σύλληψης και τους συνεχάρη προσωπικά.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη:

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ