ΣΥΡΙΖΑ για καύσιμα: «Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην έχει σπάσει η κυβέρνηση»

9 mins read

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με φόντο τις τιμές των καυσίμων εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος  τονίζει ότι «οι Έλληνες πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη» και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να βγει από τον γυάλινο πύργο του».

«Δεν υπάρχει αρνητικό ρεκόρ που να μην το έχει σπάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Επισημαίνει δε πως την Δευτέρα «το Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έδωσε την Ελλάδα ως τη χώρα με την πιο ακριβή βενζίνη της Ευρώπης, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ χαμηλότερους μισθούς από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες».

Γεγονός που για τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι «το κράτος όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει την αισχροκέρδεια ιδιωτών, αλλά βγάζει υπερκέρδη και το ίδιο από την αισχροκέρδεια αυτή. Αρνούμενη η κυβέρνηση να μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, έφτασε να έχει υπερέσοδα 3,6 δισ. στο εξάμηνο».

«Σημαίνει ότι το πενιχρό κουπόνι βενζίνης ήταν απλά μία ακόμη κοροϊδία» υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και καταλήγει καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «βγει από τον γυάλινο πύργο του» καθώς όπως σημειώνει «αδυνατεί να καταλάβει ότι οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, δεν ζουν πλουσιοπάροχα όπως αυτός και οι φίλοι του. Αντιθέτως, εξαιτίας του πληρώνουν το ακριβότερο τίμημα σε όλη την Ευρώπη».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα