ΣΥΡΙΖΑ: Μύκονοοοοος!

15 mins read

Στο νησί των ανέμων θέλει να πάει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως άνοιξε τον τουρισμό χωρίς σχέδιο και τώρα που λαμβάνονται μέτρα, προφανώς γιατί υπήρχε σχέδιο, την καταγγέλλει! Στο πλαίσιο του αντιπολιτευτικού οίστρου του ΣΥΡΙΖΑ , ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε ιδέα συνεργάτη του να επισκεφθεί τη Μύκονο, αλλά στο επιτελείο του φαίνεται να υπάρχει και… αναφορά μειοψηφίας. Προφανώς δεν θεωρούν όλοι επιτυχημένο το εύρημα να κάνει δηλώσεις από το νησί των ανέμων, αφήστε που στην Κουμουνδούρου δεν σίγουροι για την υποδοχή από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού.
Επίσης, υπάρχουν στελέχη που θεωρούν πλέον την επίσκεψη εκτός τόπου και χρόνου (αρχικά προγραμματίστηκε για την Πέμπτη), καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί το άνοιγμα του νησιού την Παρασκευή ή το αργότερο τη Δευτέρα. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά για την ηγετική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι λεπτομέρειες, καθώς το τελευταίο διάστημα κινείται αποκλειστικά με την… επικοινωνιακή μεζούρα. Τα γεγονότα έχουν ελάχιστη σημασία.
Στην Κουμουνδούρου δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει το σοκ από τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με το πούρο στο κότερο. Υπάρχουν, λοιπόν, στελέχη που λένε ότι «δεν χρειάζεται να πάμε και στη Μύκονο»! Ένα νησί το οποίο έχει τον τρόπο του να επιβιώνει. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι που επισημαίνουν ότι στο κυκλαδίτικο νησί χιλιάδες νέοι βγάζουν κάθε καλοκαίρι τα έξοδα του χειμώνα τους και πως θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθυνθεί και σε αυτούς. Συν την ανάγκη να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας ότι στηρίζει και τους επιχειρηματίες. 
Κάπως έτσι φτάνουν και οι υποστηρικτές και οι διαφωνούντες σε ένα ερώτημα: ποιος μπορεί να πειστεί από μία επίσκεψη και κάποιες δηλώσεις. Αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις μόνο όσοι θέλουν. Αντίθετα, επιμένουν όσοι δεν θέλουν την επίσκεψη, «μια στραβή να συμβεί στην επίσκεψη και η ημέρα μπορεί να κλείσει με αυτογκόλ».
Ανεξάρτητα από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο, στην Κουμουνδούρου συμφωνούν ότι η πανδημία θα τους δώσει πολλές αντιπολιτευτικές ευκαιρίες, στους μήνες που ακολουθούν μέχρι το έτος του έτους. Ένα θέμα για το οποίο η κυβέρνηση εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως επενδύει σε αρνητική εξέλιξη για τη χώρα.  Χωρίς, βέβαια, να ιδρώνει το αυτί κανενός στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Facebook Comments