ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 47.000 έχουν ψηφίσει για το Ευρωψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Πάνω από 47.000 έχουν ψηφίσει για το Ευρωψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου

Ψηφίζουν από το πρωί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις προκριματικές εκλογές ανάδειξης των υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 8.00 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 20.00 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα (8 π.μ. ως 8 μ.μ.) και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Μέχρι στιγμής η διαδικασία κυλάει χωρίς προβλήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, 47.000 άνθρωποι είχαν ψηφίσει μέχρι τις 6 το απόγευμα, για τα πρόσωπα που θέλουν να περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από τη συμμετοχή του κόσμου και από το πόσο ομαλά εξελίσσεται η όλη διαδικασία.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του Στέφανος Κασσελάκης, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για μία πρωτοποριακή διαδικασία «στην οποία για πρώτη φορά εσείς επιλέγετε τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε εδώ τα εκλογικά κέντρα ανά περιφέρεια