Θεοδωρικάκος: «Μαθήματα ανθρωπισμού από τον Τσίπρα, που μας διέσυρε παντού δεν δεχόμαστε»

13 mins read

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, με «φόντο» το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα και το θρίλερ που εξελίχθηκε τις περασμένες ημέρες στον Έβρο.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωρικάκος υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που «δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα».

Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για «μικροκομματική τύφλωση» και κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν βρίσκει ούτε μια λέξη για να καταδικάσει τους σύγχρονους δουλέμπορους και την τουρκική πλευρά που εργαλειοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα δεν δεχόμαστε.

Μέσα στην μικροκομματική τύφλωση του χώρου του ο κ. Τσίπρας δεν βρίσκει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τους σύγχρονους δουλεμπόρους και την τουρκική πλευρά που εργαλειοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους.

Αντίθετα, υιοθετεί άκριτα κατηγορίες και καταγγελίες που συκοφαντούν την Ελλάδα, τους Έλληνες αστυνομικούς, που έχουν σώσει χιλιάδες ζωές.

 

Η αλήθεια είναι ότι οι συντεταγμένες που δόθηκαν από τρίτους σε νησίδα στον Έβρο είναι έξω από την ελληνική επικράτεια, σύμφωνα με επίσημη γνωμάτευση της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Στρατού και για αυτό δεν μπορούσε να επιχειρήσει εκεί η Ελληνική Αστυνομία.

 

Όταν οι παράτυποι μετανάστες βρέθηκαν σε ελληνικό έδαφος διασώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία και πλέον ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από τους Νόμους μας και το διεθνές δίκαιο διαδικασίες.

 

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα, όσο και αν ο κ. Τσίπρας αρνείται να την αναγνωρίσει.

 

Αν ο κύριος Τσίπρας θέλει να ανοίξουμε τα σύνορα της Ελλάδας και να μπαίνει ελεύθερα χωρίς έλεγχο οποιοσδήποτε όπως επί των ημερών του ας το πει ευθέως.

 

Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα