Θεοδωρικάκος στο Evening Report: «Δεν έχει εμβολιαστεί και δεν έχει νοσήσει το 20% των αστυνομικών»

8 mins read

Στο  Action24 και την εκπομπή «Evening Report» με τον δημοσιογράφο, Γιώργο Κουβαρά, ήταν καλεσμένος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του για τους αστυνομικούς «Δεν έχει εμβολιαστεί και δεν έχει νοσήσει το 20% των αστυνομικών», και συνέχισε τονίζοντας πως από όταν ανέλαβε το Υπουργείο ΄έχουν αυξηθεί οι εμβολιασμοί «Τις τελευταιες 75 μέρες, που έχω αναλάβει το Υπουργείο, έχει εμβολιαστεί το 9% των αστυνομικών. Και θα αυξηθούν κι άλλο οι εμβολιασμοί το επόμενο δίμηνο. Μέσα από την επιχειρηματολογία ολοένα και αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμού».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί δεν έρχονται σε επαφή με τους πολίτες «Για τους περισσότερους αστυνομικούς δεν ισχύει ότι έρχονται σε επαφή με τους πολίτες. Αυτοί δε που ελέγχουν την τήρηση των μέτρων, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία εμβολιασμένοι. Και όλοι φοράνε μάσκα».

Για την ενίσχυση της αστυνομίας αλλά και της καθημερινής φύλαξης ανέφερε «Κάθε βράδυ εδώ και λίγο καιρό αυξήθηκαν οι βραδινές περιπολίες στην Αττική, από 60 περιπολικά σε 160.  Την Τετάρτη παραλαμβάνουμε άλλα 200 περιπολικά».

Τέλος, έκλεισε την συνέντευξή του ότι οι αστυνομικοί συνεχίζουν τους ελέγχους για τα μέτρα προστασίας «8.000 αστυνομικοί κάθε μέρα ελέγχουν τα μέτρα, ας μην χαλάσουμε το καλό κλίμα που υπάρχει».

Facebook Comments