Τι απάντησε το ΚΙΝΑΛ στην επιστολή της Ν. Γιαννακοπούλου

8 mins read

Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα της επιστολής της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ, Νάντιας Γιαννακοπούλου προς την Φώφη Γεννηματά.

Όπως σημειώνουν, σε ένα άτυπο σχόλιο τους, συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά: «Όταν κάποιοι έχουν προσωπικές απόψεις καλό είναι να τις καταθέτουν γραπτώς. Και ακόμη καλύτερα αυτές να είναι επί της ουσίας».

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι στην διαρροή αυτή δεν απαντώνται επί της ουσίας όσα θίγει στην επιστολή της η Ν. Γιαννακοπούλου για την λειτουργία  της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, για την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος, όπως π.χ. την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τις ΜΚΟ όσο και για την έντονη φημολογία της συνεργασίας ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γιαννακοπούπουλου ανέφερε στην επιστολή της ότι «Ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο πρέπει επίσης να συζητήσουμε είναι όλη αυτή η φημολογία για μορατόριουμ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συναντήσεις που γίνονται και τις προοπτικές δήθεν συγκλίσεων στην Βουλή και όχι μόνο που δεν στηρίζεται σε καμία απόφαση συλλογικού οργάνου του Κινήματος, ούτε αποφάσεων Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ή του ΚΙΝΑΛ […] Η όλη συζήτηση αυτή δημιουργεί θολούρα, ασάφεια και απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους μας και εμείς οφείλουμε να δώσουμε σαφείς, ολοκληρωμένες, ειλικρινείς απαντήσεις».

Facebook Comments