ΑρχικήΠολιτικήΤι συμβαίνει με την κεντροαριστερά στη Δυτική Ελλάδα

Τι συμβαίνει με την κεντροαριστερά στη Δυτική Ελλάδα

Διαξιφισμοί έχουν ξεσπάσει μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων της κεντροαριστεράς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει δημιουργήσει εντάσεις με τη στάση του να συμπορευθεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφασή του να αποδεχτεί τη στήριξη της Κουμουνδούρου στην υποψηφιότητά του. Για το λόγο αυτό βρέθηκε αντιμέτωπος με τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που ψήφισαν για την εκλογή συνέδρων.

Στο πλαίσιο διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Κατσιφάρα με τους υποψηφίους της παράταξης Σπηλιόπουλου, που έχει καταφέρει να πάρει μέρος της στελέχη και προσωπικότητες από την εκσυγχρονιστική και μεταρρυθμιστική τάση του κόμματος.

Το Κίνημα Αλλαγής αρνείται να άρει τη στήριξή του στον Απόστολο Κατσιφάρα και σπεύδει να καταδικάσει προπηλακισμούς και υβριστικά σχόλια που δέχεται ο περιφερειάρχης. Παρόλα αυτά, αρκετά τοπικά στελέχη δεν είναι διατεθειμένα να τον στηρίξουν.

Η ψήφος της κεντροαριστεράς θα κριθεί στην κάλπη και ειδικότερα στον πρώτο γύρο των εκλογών, που θα κρίνει ποιος θα διεκδικήσει τη δεύτερη Κυριακή με αξιώσεις την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάς.