ΑρχικήΠολιτικήΝ. Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου είναι το ίδιο με το...

Ν. Παπανδρέου: "Το ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου είναι το ίδιο με το σημερινό, για αυτό είμαι εδώ."

«Στην Ευρώπη δίνεται η μάχη. Αισθάνομαι ότι θα είμαι πιο αποτελεσματικός εκεί. Από εκεί έρχονται τα κονδύλια. Εκεί είναι η λαϊκή Δεξιά. Εκεί αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω πιο πολύ» δήλωσε ο Νίκος Παπανδρέου στον News 24/7 στους 88,6. Χθες σε συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής.
«Αυτές οι ευρωεκλογές θα έχουν ιδιαίτερη σημασία τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα. Με το κραχ του 30’ χτίστηκε το κοινωνικό κράτος ενώ με του 2008 γκρεμίστηκε. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να το χτίσουμε ξανά» επισήμανε ο οικονομολόγος και υποψήφιος ευρωβουλευτής.
Στο ερώτημα αν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ίδιο με το σημερινό, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «ναι, για αυτό είμαι και εγώ εδώ». Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» και η πλατφόρμα στήριξής του σε υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές «είναι ωραία κίνηση. Είναι νέα παιδιά που κάνουν μία προσπάθεια. Μερικές φορές με χιούμορ».
Το έκτακτο συνέδριο του κόμματος «θα είναι πανηγυρικό, και την επόμενη θα συνεχίσουμε έτσι. Όλοι μαζί ενωμένοι» δήλωσε ο Νίκος Παπανδρέου και σημείωσε ότι μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, οι προοδευτικές πρέπει να μείνουν ενωμένες.