Το ΠΑΣΟΚ καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει άμεσα «την απρόκλητη φραστική επίθεση, που δέχθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τον υποψήφιο πρόεδρο του ΔΣΑ, που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία, Δημήτρη Αναστασόπουλο».
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, «έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο νωρίτερα σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Δ. Αναστασόπουλος επιτέθηκε φραστικά και αποκάλεσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Δουδωνή, “καραγκιόζη” για την πολιτική κριτική που του άσκησε σχετικά με τη στήριξη που έλαβε από τον Χ. Κατσιβαρδά, βουλευτή εκλεγμένο με τους “Σπαρτιάτες”».
Η ανάρτηση Δουδωνή:
Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις εκφράσεις του υποψήφιου προέδρου του ΔΣΑ, Δ. Αναστασόπουλου, εναντίον του προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας ότι «ξεπερνά κάθε όριο».
Ειδικότερα αναφέρει:
«Στην τριετή πολιτική μου πορεία, στην επταετή θητεία μου στον δημόσιο λόγο πάντα ήμουν υπέρ του ελεύθερου διαλόγου με σεβασμό στον αντίπαλο. Μάλιστα έγραψα και σχετικό βιβλίο με τίτλο: “Το πολίτευμα της συνύπαρξης”.
Το να με αποκαλεί ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Αναστασόπουλος “καραγκιόζη”, φωνάζοντας έξω από τον Δικηγορικό Σύλλογο, επειδή του άσκησα πολιτική κριτική για τη στήριξη που έλαβε από τον κ. Κατσιβαρδά, βουλευτή εκλεγμένο με τους Σπαρτιάτες, ξεπερνά κάθε όριο. Λυπάμαι ειλικρινά ως πολίτης πρώτα πρώτα!».

