Τσίπρας: «Εμβόλια από κάθε πηγή, πολλαπλάσια τεστ και τέλος στις παλινωδίες»

7 mins read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίηση επίσκεψη στο Σισμανόγλειο,  όπου και είχε συζήτηση με υγειονομικούς ενώ διαπίστωσε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο λόγω κορονοϊού.

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κορυφώνεται το δράμα και η τραγωδία στα νοσοκομεία μας. Το χειρότερο είναι να συνηθίσουμε την τραγωδία και να γυρίζουμε το βλέμμα στον θάνατο και την απώλεια. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, ούτε να ξεχάσουμε όσους χάθηκαν. Να μην κάνουμε μακάβριες συγκρίσεις με στοιχεία άλλων χωρών».

Και συμπλήρωσε: «Ήρθα στο Σισμανόγλειο για να εκφράσω την αγωνία μου. Αυτό το κακό να σταματήσει. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις αβάσταχτης ελαφρότητας από κυβερνητικά στελέχη. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε το ΕΣΥ και να προσπαθήσουμε να σώσουμε όσες ζωές μπορούν να σωθούν. Να εξασφαλίσουμε εμβόλια από κάθε δυνατή πηγή. Να σταματήσουν οι παλινωδίες στα ΜΜΜ, στα σχολεια και στην αγορά.Η ανθρώπινη ζωή είναι το κρισιμότερο αγαθό. Δεν πρέπει να συνηθίσουμε την απώλεια».

 

Facebook Comments