Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Στο ερώτημα ένοχος ή βλαξ, επιλέξατε τη δεύτερη εκδοχή»

12 mins read

Να δώσει απαντήσει και εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για τις υποκλοπές κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. O Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός ήταν ο εντολοδόχος των υποκλοπών, γνώριζε τα πάντα και έλεγε ψέματα επί έξι μήνες.

«Για όλους και για όλα έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της κρίσης . Κε. Μητσοτάκη κάνατε ότι μπορούσατε για να μην έρθει αυτή η στιγμή . Αν και παρανομήσατε, εγκληματήσατε εδώ και 6 μήνες είστε ενώπιος ενωπίω με τον ελληνικό λαό. Μέσα στον πανικό σας και στην αλαζονεία της ισχύος σας κάνατε ότι μπορεί κανείς να φανταστεί για να συγκαλύψετε», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν θα σας είναι εύκολο κε. Μητσοτάκη να το βάλετε και πάλι στα πόδια. Δεν είχατε ούτε το θάρρος να μετατρέψετε την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε. «Γνωρίζατε πολύ καλά κε.Μητσοτάκη ότι είχαν γίνει οι παρακολουθήσεις. Εσείς ήσασταν ο εντολοδόχος . Για έξι μήνες λέγατε ψέματα, παντού», ανέφερε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν μας λέγατε να φέρουμε τα στοιχεία; Τα φέραμε. Θα μας απαντήσετε τελικά»; διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οργανωμένο σχέδιο από την εγκληματική οργάνωση

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο καλό οργανωμένο. «Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Δική σας απόφαση ήταν να αναλάβετε την ευθύνη της ΕΥΠ, εσείς αλλάξατε το νόμο, εσείς βάλατε τον ανηψιό σας να ελέγχει την ΕΥΠ. Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παραιτηθείτε είτε να υποδείξετε τους ενόχους και να τους οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη, επιμείνατε στο δρόμο της εκτροπής και στη δολοφονία της αλήθειας. Είστε δύο φορές ένοχος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

Facebook Comments