Τζανακόπουλος: Οι διακοπές Τσίπρα στο σκάφος ήταν 25 μέρες μετά το Μάτι – Τι υποκρισία είναι αυτή;

9 mins read

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «δικαίωμα» της κυρίας Παναγοπούλου να φιλοξενήσει τον Αλέξη Τσίπρα για διακοπές τον Αύγουστο του 2018 λίγες ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

«Η κυρία Παναγοπούλου είναι συνεργάτιδα του πρωθυπουργού εδώ και 3 χρόνια. Είναι άμισθη συνεργάτης εδώ και 1 χρόνο. Είναι δικαιώμά της να φιλοξενήσει τον πρωθυπουργό για μια ανάπαυλα 2-3 ημερών», προσέθεσε.

Παραδέχθηκε ότι οι διακοπές του πρωθυπουργού έγιναν 25 μόλις μέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι ενώ κατήγγειλε υποκρισία: «Ναι, βεβαίως ήταν 25 ημέρες μετά. Ο κ. Μητσοτάκης δεν σταμάτησε την εργασία του; Τι είδους υποκρισία είναι αυτή;».

«Το ότι κάποιος δικαιούται να ξεκουραστεί 2-3 ημέρες δεν συνιστά πολιτική είδηση», συμπλήρωσε.

Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για «κίτρινες ειδήσεις» που «μια κάνει αντιπολίτευση με τον Πολάκη, μια αντιπολίτευση με κλεμμένες φωτογραφίες».

Όπως είπε αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να εκστομίζει τη φράση «είμαστε με τους πολλούς» δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί σε αυτή τη χώρα για διαφθορά και σχέσεις με την ελίτ είναι ο κύριος Μητσοτάκης ο οποίος πολιτεύεται με τα συμφέροντά της: «Πείτε μου μια πράξη της κυβέρνησης που δεν έγινε με γνώμονα και μέριμνα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος. Όσο και να ψάξετε δε θα βρείτε».

Facebook Comments