Τζανακόπουλος: Ποιος Πετσίτης; Αυτά τα λέει το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο!

13 mins read

Για την κυβέρνηση το θέμα Πετσίτη είναι ανύπαρκτο είπε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε μια προσπάθεια να περάσει στην αντεπίθεση και να υποβαθμίσει τις καθημερινές αποκαλύψεις γύρω από τις δραστηριότητες του πρώην φίλου του Νίκου Παππά.

Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι αποκαλύψεις που βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας είναι fake news που ενορχηστρώνονται από τη Νέα Δημοκρατία.

«Βγάζει μάτι ο λόγος γιατί από την μεριά της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναπαράγονται ή ενορχηστρώνονται τα fake news που παρουσιάζονται καθημερινά σε δελτία ειδήσεων και ιστοσελίδες γύρω από τον κ.Πετσίτη.

Όλα αυτά εντάσσονται στο αντί ΣυΡιζΑ μέτωπο προκειμένου να επιστρέψει στην εξουσία το παλιό πολιτικό σύστημα.

Ξέρετε γιατί ξαναφέρατε ένα θέμα ανύπαρκτο για την ελληνική κυβέρνηση στην ημερήσια διάταξη και στην ατζέντα των πολιτικών αιτήσεων; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πολιτικό αντιπερισπασμό σε σχέση με μια πολιτική εξέλιξη της προηγούμενης εβδομάδας. Δηλαδή για τις παραγγελίες διώξεων όσον αφορά τα δάνεια των κομμάτων. Για τα 200 εκατομμύρια δανεικά και αγύριστα που πήρατε ως Νέα Δημοκρατία.»

Στο στόχαστρο του κ.Τζανάκοπούλου μπήκε και η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη η οποία σήμερα δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία πληρώνει τα δάνεια της και με τον ίδιο τρόπο σύνεσης θα δράσει και στα δημόσια οικονομικά.

«Σήμερα η κ. Ζαχαράκη απάντησε ότι η Νέα Δημοκρατία διαχειρίζεται τα οικονομικά της με σύνεση και έτσι ακριβώς σκοπεύει να διαχειριστεί και τα δημόσια οικονομικά. Με λίγα λόγια μας είπε οτι πήρε 200 εκατομμύρια τα κράτησε και δεν τα έχει αποπληρώσει και ούτε υπάρχει καμία διάθεση στο εγγύς μέλλον να τα πληρώσει και ότι με το ίδιο θράσος μας λέει σήμερα ότι θα διαχειριστείτε και τα δημόσια οικονομικά.

Να διατηρείτε μια χαμηλότερη ένταση στην κριτική σας με δεδομένο το επιβαρυμένο παρελθόν που έχετε και ως Νέα Δημοκρατία και ως παλιό πολιτικό σύστημα».

Facebook Comments