Βήμα στις καταγγελίες Αποστολόπουλου δίνουν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

18 mins read

Ο… διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος καταγγέλλει την Ελλάδα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά φιλοξενούν τους ισχυρισμούς του, αλλά του δίνουν βήμα και προβάλλουν αναλυτικά τις δηλώσεις του. «Πραγματικά πρέπει να τοποθετηθεί η ηγεσία της Κουμουνδούρου, αν υιοθετεί τα όσα λέει ο κ Αποστολόπουλος», δηλώνει στο dailypost.gr στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο ήρθε το πρωί αντιμέτωπο με τα δημοσιεύματα που αναπαράγουν τις συκοφαντικές για τη χώρα μας δηλώσεις. Δύο στα τρία σάιτ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν την είδηση ψηλά» μας είπε χαρακτηριστικα. «Είναι πραγματικά αδιανόητα τα όσα λέει ο κ. Αποστολόπουλος» προσθέτει ο συνομιλητής μας και εκφράζει την απορία του «πώς γίνεται να υπάρχουν τόσοι πρόθυμοι στην Ελλάδα να ακούσουν και να δώσουν βάση σε τέτοια πράγματα». Η υπόθεση λαμβάνει νέες διαστάσεις μετά και την καταγγελία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη μή… βράβευσή του.

Γενικότερα στην αξιωματική αντιπολίτευση θεωρούν πως υπάρχει ένα σημαντικό, για τους ίδιους, εκλογικό ακροατήριο στον χώρο των λεγόμενων δικαιωματιστών. «Αλλά, όλα πρέπει να έχουν ένα όριο, ειδικά από τη στιγμή που κάποιος δεν λέει απλά υπερβολές αλλά ψέματα» επισημαίνει προς όλες τις κατευθύνσεις βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και μας αποκαλύπτει ότι έχει προσπαθήσει να συζητήσει το θέμα με συναδέλφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Χωρίς αποτέλεσμα, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν αποστάσεις από ένα θέμα που θεωρούν ότι μπορεί να… ματώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο έχουν σταθερά στο στόχαστρό τους» αναφέρει. Είναι δυνατόν κάποιοι να δέχονται ως παράλληλη απώλεια το να συκοφαντείται η χώρα μας; Και, όμως, είναι αν λάβουμε υπόψη τη σιωπή, στην καλύτερη περίπτωση από επίσημα χείλη της Κουμουνδούρου. Τα οποία κινούνται στη γραμμή πως ότι μπορεί να δυσφημίσει την κυβέρνηση είναι καλό για τους ίδιους.
Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση οι ισχυρισμοί του κ. Αποστολόπουλου δεν έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση. Είναι προσβλητικοί για την την χώρα μας και ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς τα όσα γίνονται στα σύνορά μας με την Τουρκία ελέγχονται από τις δυνάμεις της Frondex. Και είναι άδικοι, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν μιλούν και ενάντια στην πρακτική των τουρκικών αρχών να κάνουν τα στραβά μάτια, στην καλύτερη περίπτωση, στη δράση των δουλεμπόρων. Οι οποίοι δεν διστάζουν να θυσιάζουν τους μετανάστες στον βωμό του κέρδους και της πολιτικής πίεσης που επιθυμεί να ασκεί η Άγκυρα στις Βρυξέλλες. «Ένα πρώην κυβερνών κόμμα, ένα κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι δυνατόν να αγνοεί αυτές τις διαστάσεις» μας επισημαίνει ο συνομιλητής μας από το υπουργείο Εξωτερικών.

Facebook Comments