Βούτσης: «Δεν υπάρχει αδίκημα για την επιτροπή κεφαλαιαγοράς στην υπόθεση της Folli Follie»

9 mins read

H συνέντευξη του τ. Προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Βούτση, στην ιστοσελίδα PIPERATA.GR και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Γιατζόγλου:

Λυπάμαι πολύ, αλλά όταν βλέπει κανείς την στάση που κράτησαν ορισμένα μέσα ενημέρωσης – και μάλιστα συγκεκριμένα Μέσα – και όταν βλέπει κανείς τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ενσωματώνει, αποδέχεται και σπουδαιολογεί μια υπόθεση σαν αυτή της folli follie, όταν βλέπει κανείς ότι «βράζει» το πολιτικό σκηνικό, πραγματικά είναι να απορεί για την ποιότητα του πολιτικού διαλόγου…

Σήμερα είναι σαφές, ότι είναι μια υπόθεση η οποία δεν έχει καμία βάση. Απαντήθηκε – και μάλιστα με προσφυγή στη δικαιοσύνη – από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρονται από ένα στέλεχος της folli follie, να ενδιαφέρονται με ένα τρόπο έτσι ώστε να καθυστερήσουν έλεγχοι. Και απορώ, πως δεν αντιλαμβάνονται όλοι ότι έχει υπάρξει ήδη απόφαση της δικαιοσύνης, που δεν καταμαρτυρά καθυστερήσεις στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Άρα δεν υπάρχει τέτοιο αντικείμενο ή τέτοιο υπό αίρεση ζήτημα και αδίκημα, πόσο μάλλον όταν έχει διευκρινιστεί και δημόσια ότι δεν υπήρξε καμία τροπολογία – ιδιαίτερα – που να ενισχύει τη folli follie αλλά αντίθετα, οι ρυθμίσεις που υπήρξαν τότε και άλλες δύο φορές μετά και επί Νέας Δημοκρατίας, επανήλθαν στη Βουλή διότι αφορούσαν έναν πολύ ευρύτερο κλάδο μες στο αεροδρόμιο.

Facebook Comments