ΑρχικήΠολιτική«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Κασσελάκης για νέες εκλογές- «Καρφί»...

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», είπε ο Κασσελάκης για νέες εκλογές- «Καρφί» στον Τσίπρα: «Οι Μεσσίες τελείωσαν»

«Προσφεύγω στις ρίζες μου, στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, με έναν έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με την οποία άνοιξαν οι εργασίες του συνεδρίου του κόμματος, τόνισε ότι δεν θα είναι πρόεδρος υπό προθεσμία και ζήτησε πίστωση χρόνου ώστε να κριθεί σκληρά στις εθνικές εκλογές.

Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση, ενότητα και πρόεδρο που δεν θα αμφισβητείται- κάνοντας μάλιστα για προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον του «όπως είχε γίνει και με τον Αλέξη Τσίπρα».

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει. Ζητούν να λογοδοτήσω για τις κακές δημοσκοπήσεις όσοι δε λογοδότησαν ποτέ για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ από το 32 στο 18%».

Ειδικότερα, ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Κασσελάκης είπε:

«Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη.

Ως τη μόνη απάντηση σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα.

Δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα.

Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος. Να τελειώνουμε με τα μικρά για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα, τη Δεξιά του Μητσοτάκη.

Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»,

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ονομαστική αναφορά στον προκάτοχό του απαντώντας στην κριτική για τη δημοσκοπική συρρίκνωση του κόμματος, λέγοντας ότι «οι πολίτες ψηφίζουν κόμματα υπό την ηγεσία προσώπων, όχι πρόσωπα υπό την τρικλοποδιά του κόμματός τους.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


Εδώ, η είσοδος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Συνέδριο του κόμματος