Ξανά τα ίδια ο ΣΥΡΙΖΑ – Ζητά ονομαστική ψηφοφορία για την κάνναβη

7 mins read

Μετά το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ονομαστική ψηφοφορία ξανά επί της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για την παραγωγή, εξαγωγή και διάθεσή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης.

Στόχος τους να… «μετρήσουν» πόσοι «γαλάζιοι» βουλευτές συμφωνούν με τον νομοθέτημα, αλλά και να εκμεταλλευτεί την πολυφωνία που υπάρχει στην κυβέρνηση για το θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης.

Νωρίτερα ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας στη Βουλή τόνισε «είναι καλοδεχούμενη η στροφή 180 μοιρών της κυβέρνησης στο θέμα της κάνναβης» και χαρακτήρισε πράξη πολιτικής γενναιότητας ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη συμπληρώνοντας «καλωσορίζουμε τη ΝΔ στον κόσμο του πραγματικού βεβαία δεν έχετε πράξει του ίδιο στο θέμα των Πρεσπών».

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε: «Χθες ο Σύριζα στη Βουλή κατέθεσε αίτημα ονομαστικής & μετά απείχε απ´ αυτήν,διακωμωδώντας τη κοινοβουλευτική διαδικασία. Σήμερα κατέθεσε ξανά αίτημα, απέχοντας & πάλι, διακωμωδώντας τον εαυτό του & μάλιστα σε νομοσχέδιο που υπερψηφίζει! #αναξιόπιστος_Σύριζα_Τσίπρας».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα