Για χιλιάδες προσλήψεις κάνει λόγο ο Χαρίτσης

7 mins read

Η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει χιλιάδες προσλήψεις στην Παιδεία, στην Υγεία και την Αυτοδιοίκηση, καταβάλλοντας  τεράστια προσπάθεια να καλύψει τις κενές θέσεις και τις εκτεταμένες ελλείψεις στη δημόσια διοίκηση, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε και στις 8.166 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, για τις οποίες διαβεβαίωσε ότι οι επιτυχόντες θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους πριν από τις δημοτικές εκλογές.
Παράλληλα, ασκώντας κριτική στη Ν.Δ. έκανε λόγο για υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία από τη μια  ζητεί επαναφορά του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 5 αποχωρήσεις, που σημαίνει πάγωμα των προσλήψεων, και από την άλλη εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί δεν κάνει προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.
Όσον αφορά τις βουλευτικές εκλογές, επανέλαβε τον στόχο της κυβέρνησης να γίνουν στο τέλος της τετραετίας. H απόφαση για εκλογές θα ληφθεί με πολιτικούς και όχι τεχνικούς όρους, τόνισε, επισημαίνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα και ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι πανέτοιμο για κάθε ενδεχόμενο για τις εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα