Μαγαζάτορες στοχοποιούν τον Τσιόδρα: Καλά θα πάει αυτό!

13 mins read

Τα τρολλάκια του ΣΥΡΙΖΑ το έλεγαν καθαρά και στην πρώτη φάση της πανδημίας, το πρόβλημα τους ήταν ο Τσιόδρας, όχι ως επιστήμονας μόνο αλλά και ως άνθρωπος εξαιτίας της αποδοχής που υπάρχει στο πρόσωπο του και διαπερνά τα κομματικά χαρακώματα. 

Τώρα στην δεύτερη, κρίσιμη και πιο δύσκολη φάση της πανδημίας, είναι επίσημο. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τον Σωτήρη Τσιόδρα στο στόχαστρο και μέσω των φιλικά προσκείμενων στο κόμμα δημοσιογράφων. Στόχος είναι να δημιουργηθεί η εικόνα ότι δεν είναι επιστήμονας, αλλά όργανα της κυβέρνησης με πολιτικό ρόλο.

Ποιοι ανέλαβαν να ξεκινήσουν τον πόλεμο; Ποιοι σταμάτησαν να κρατούν και τα προσχήματα; Ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Γιαννούλης και ο Νίκος Παππάς! Ναι ο άνθρωπος που μιλούσε για μαγαζιά, χωρίς ποτέ να το διαψεύσει, εκείνος που έβαλε στην πολιτική τον όρο μαγαζάτορας.

Το πιο εκκωφαντικό στοιχείο εις βάρος του, το οποίο έντεχνα δεν παρουσιάζουν τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η έρευνα της εταιρείας Prorata, που δίνει μεγάλες αλλά συνήθως μικρότερες διαφορές από άλλες δημοσκοπικές εταιρείες μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.  Σύμφωνα με μέτρηση που έγινε τον Σεπτέμβριο ο Νίκος Παππάς αποτελεί τον πιο αντιπαθή πολιτικό ανάμεσα στα πρόσωπα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με 72% αρνητικές γνώμες.

Αυτό λοιπόν το στέλεχος, αποφάσισε να ρίξει λάσπη στο πρόσωπο ενός επιστήμονα κοινής αποδοχής, που δεν έχει το αλάθητο και δεν το διεκδικεί, δεν είναι όμως σε καμία περίπτωση πολιτικό πρόσωπο.  Άλλωστε όλοι κατανοούν ότι αν ο Σωτήρης Τσιόδρας επιθυμούσε κάτι τέτοιο δεν θα αφιερωνόταν στην δουλειά του, δεν θα έμενε διαρκώς πίσω από τις κάμερες, δεν θα διατηρούσε τον ήπιο και μετρημένο λόγο του.

Περάσαμε πλέον στην πιο δύσκολη φάση της πανδημίας, στην περίοδο που ακόμα και ένα λοκ-ντάουν βρίσκεται στο τραπέζι, στην πιο δύσκολη κατάσταση μέχρι τώρα για τις αντοχές του συστήματος υγείας. 

Τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να χτυπήσουν τον Σωτήρη Τσιόδρα, με δεδομένη την άποψη που έχει ήδη σχηματίσει η κοινωνία για πρόσωπα και πράγματα, μια μόνο φράση που χρησιμοποιούν κυρίως οι νέοι κολλάει εδώ.

Καλά θα πάει αυτό…

Facebook Comments