Οι «ψεκ» και οι σύριγγες με καπάκι

10 mins read

Ποιος είπε ότι τελειώσαμε με τους ΑΝΕΛ και τον Πανό Καμμένο; Όπως όλα δείχνουν έχουν αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη την οποία έχουν ενσωματώσει απόλυτα οι opinion makers του ΣΥΡΙΖΑ, στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα με τον εμβολιασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Βγήκαν στο σεργιάνι η Έλενα Ακρίτα, η δημοσιογράφος του “Κόκκινου” Ευγενία Λουπάκη, η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Ελεφάντη μαζί με ιστοσελίδες προσκείμενες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να υποστηρίξουν ότι ο Δήμαρχος της Αθήνας, δεν εμβολιάστηκε πραγματικά.

Παρουσίασαν την βάση της σύριγγας ως καπάκι και την νοσηλεύτρια ως απρόσεκτη που δεν φορούσε γάντια, τι και αν πριν και μετά την διαδικασία του εμβολιασμού οι υγειονομικοί απολυμαίνουν τα χέρια τους με αλκοόλη…

Λίγο μετά όταν κατάλαβαν την “πατάτα” και αφού είχαν ρίξει την λάσπη στον ανεμιστήρα, φουντώνοντας τα σενάρια συνωμοσίας στο διαδίκτυο και δίνοντας τροφή σε αντιεμβολιαστές και ψεκασμένους, κατέβασαν τις αναρτήσεις τους.

Προφανώς δεν ζήτησαν συγγνώμη και δεν εξήγησαν σε κανέναν το λάθος τους, έχει ενδιαφέρον ότι αρκετοί από αυτούς παραδέχονται ότι παρασύρθηκαν από την αντιπάθεια τους στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη.

Με τους “ψέκ” όχι απλώς δεν τελειώσαμε, αλλά πλέον κατακλυζόμαστε από ένα ευρύ φάσμα που ξεκινά από τα αριστερά και καταλήγει στα δεξιά της δεξιάς.

Ευτυχώς για τους πολλούς η επιστήμη και η λογική υπερνικούν τον φόβο και τις θεωρίες συνωμοσίας, δυστυχώς για τους λίγους η Ελλάδα δεν έγινε Μπέργκαμο και οι πολίτες συνεχίζουν να εμβολιάζονται.

Facebook Comments