ΑρχικήPromotionΣΥΡΙΖΑ με σύνθετη ονομασία erga omnes χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό

ΣΥΡΙΖΑ με σύνθετη ονομασία erga omnes χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό

Η φόρα που έχει πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την Συμφωνία των Πρεσπών δεν φαίνεται μόνο από την πρόθεση να λύσει όλα τα εθνικά θέματα με την ίδια συνταγή αλλά ακόμα και από την ονομασία του ευρωψηφοδελτίου.

Θα είναι σύνθετη (ΣΥΡΙΖΑ-προοδευτική συμμαχία) για να υπάρχει το στίγμα του ανοίγματος στην κεντροαριστερά.

Το μήνυμα θα δοθεί στις 27 Μαρτίου όπου θα γίνει και η μεγάλη εκδήλωση για τις ευρωεκλογές και θα χρωματισθεί από «Γέφυρες», ότι στελέχη έχει μαζέψει ο Αλέξης Τσίπρας από το ΠΑΣΟΚ και πινελιές ΔΗΜΑΡ.

Όλα αυτά λίγο πριν το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, εντελώς τυχαία εκδήλωση για την κεντροαριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και κατά την διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου του Κινήματος.

Μέχρι τώρα η συνταγή δεν πιάνει, το Κίνημα Αλλαγής σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Pulse συσπειρώνεται από τις μεταγραφές που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, παίρνοντας στελέχη του από το κάτω ράφι και έτσι τσιμπά έστω οριακά δημοσκοπικά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πτώση.

Το πιο πιθανό είναι να μείνει στον Αλέξη Τσίπρα η κεκτημένη ταχύτητα για την δημιουργία σύνθετων ονομασιών και να σημαδευτεί και αυτή η προσπάθεια από την «επιτυχία» που είχε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Προσδεθείτε η 27η Μαρτίου έρχεται.