ΑρχικήPromotionΞαφνική αγάπη για την Τουρκία, απρόσμενος έρωτας για τον Ερντογάν

Ξαφνική αγάπη για την Τουρκία, απρόσμενος έρωτας για τον Ερντογάν

Η χώρα μας περνά μετά από την οικονομική κρίση από την καταιγίδα της πανδημίας, ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, ωστόσο η κατάσταση διατηρείται υπό έλεγχο, με τα δεδομένα μέχρι στιγμής να επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση η Ελλάδα είναι το θετικό παράδειγμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Βρισκόμαστε ουσιαστικά στην τέταρτη μέρα που μπορούμε να παρατηρήσουμε τα αποτελέσματα των μέτρων περιορισμού και ήδη φαίνεται ότι οι τεράστιες θυσίες και η αυτοσυγκράτηση όλων των πολιτών πιάνει τόπο. Σε μια πρωτόγνωρη μάχη, που οι ανθρώπινες ζωές όπως έπρεπε μπήκαν πάνω από την οικονομία. Με δυσκολίες, με λάθη, με παραλείψεις, με κενά στην υγεία αλλά με ένα συμπέρασμα: ευτυχώς στεκόμαστε όρθιοι βλέποντας μέρα με την μέρα τις συνθήκες να βελτιώνονται.

Αυτό οφείλεται σε όλους τους πολίτες, εκείνοι με όσα στερούνται ενδυναμώνουν την επιστημονική κοινότητα, δίνουν χρόνο στις έρευνες για την θεραπεία και το εμβόλιο ενώ παράλληλα αποτρέπουν την υπερφόρτωση του συστήματος Υγείας δίνοντας στους γιατρούς πραγματικές ανάσες.

Κάποιοι ευτυχώς λίγοι από όλες τις απόψεις, δεν έχουν βρει μια θετική προσέγγιση για αυτόν τον κοινό αγώνα ζωής, αγάπησαν όμως ξαφνικά την Τουρκία του Ερντογάν επειδή η Τουρκική Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να διανείμει μάσκες στο σύνολο του πληθυσμού.

Οι μάσκες προφανώς και είναι απαραίτητες, ωστόσο ξέχασαν να πουν ότι η ίδια χώρα δεν ανακοίνωνε κρούσματα τόσο καιρό, η ίδια χώρα διώκει δημοσιογράφους αν πάνε να παρουσιάσουν στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας, η ίδια χώρα χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες ως ομήρους για τις επιδιώξεις της προσπαθώντας να τους μετατρέψει σε απειλή, η ίδια χώρα μέχρι πριν λίγες μέρες μέσω των απολύτως ελεγχόμενων από την κυβέρνηση ΜΜΕ της παρουσίαζε κολόνιες με λεμόνι ως ασπίδα απέναντι στον κορωνοϊό!!!

Αυτό το «λίκνο» δημοκρατίας και προσωπικών ελευθεριών αγάπησαν ξαφνικά. Δυστυχώς για εκείνους όμως στην Ευρώπη και στην Αμερική τα ΜΜΕ αναφέρονται στην αντιμετώπιση της πανδημίας από την Ελλάδα και στις πραγματικές ενημερώσεις από τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος δέχεται κάθε μέρα ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους απαντώντας όπως οφείλει σε όλες ακόμα και σε αυτές που δεν έχουν ως στόχο την ενημέρωση των πολιτών.

Δυστυχώς για αυτούς που αγάπησαν ξαφνικά την Τουρκία και τον Ταγίπ Ερντογάν η δημοκρατία για ακόμα μια φορά θα αποδείξει μετά το τέλος αυτής της πανδημίας ότι είναι άμεσα συνυφασμένη με τον σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και η Ελλάδα σε αντίθεση με την Τουρκία είναι μια βαθιά δημοκρατική χώρα.