ΑρχικήΕπικαιρότηταΤέμπη: Εξώδικο της Καρυστιανού στον Νίκο και τον Δημήτρη Πλακιά με αφορμή...

Τέμπη: Εξώδικο της Καρυστιανού στον Νίκο και τον Δημήτρη Πλακιά με αφορμή τη συναυλία

Η Μαρία Καρυστιανού έστειλε εξώδικο στους Νικόλαο και Δημήτριο Πλακιά, οι οποίοι είναι επίσης γονείς θυμάτων από τα Τέμπη, καταγγέλλοντας τους για την επιθετική τους στάση και ότι δεν κατανοούν τους στόχους του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών, στο οποίο η ίδια είναι Πρόεδρος.

Στο εξώδικο σημειώνει ότι οι πράξεις τους προκαλούν διαφωνίες και υπονομεύουν τις προσπάθειες για ενότητα και δικαίωση των οικογενειών των θυμάτων.

Αφορμή για το εξώδικο στάθηκε η πρωτοβουλία της κυρίας Καρυστιανού να διοργανώσει συναυλία για τα θύματα των Τεμπών, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, με εισιτήριο στα 15 ευρώ. Η ύπαρξη και η τιμή του εισιτηρίου έκανε πολλούς γονείς θυμάτων, μεταξύ αυτών και των αδελφών Πλακιά, να διαχωρίσουν τη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την εκδήλωση της κυρίας Καρυστιανού και του συλλόγου της.

Στο εξώδικό της η Μαρία Καρυστιανού αναφέρει:

«Κύριοι,

Σας είναι γνωστό ότι δυστυχώς τα τραγικά γενογότα που αφορούν την δολοφονία των παιδιών μας, οδήγησαν να συναντηθούν οι πορείεςτης ζωής μας, ενω βέβαια οι εώς τότε επιλογές μας αλλά και οι προφανείς διαφορές των χαρακτήρων μας θα καθιστούσαν κάτι τέτοιο αδιανόητο.

Από την πρώτη στιγή που εμφανιστήκατε στο προσκήνιο, εσείς και η μικρή ομάδα που φαίνεται να ταυτίζεται με τις απόψεις σας εως σήμερα, προκαλέσατε διχασμό, αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις όλων και την τάση να νεμηθείτε την συλλογική δράση, κατά τρόπο που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ή δεν θέλετε δεν μπορείτε να κατανοήσετε και να υπηρετήσετε τους στόχους που έχουμε θέσει δημιουργώντας τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών, του οποίου νομίζω δεν έχετε μπει καν στον κόπο να διαβάσετε το καταστατικό».

Νίκος Πλακιάς: «Ντρέπομαι»

Ο Νίκος Πλακιάς απατώντας στο εξώδικο που κατέθεσε σε βάρος του η Μαρία Καρυστιανού είπε «Ευχαριστώ @mkaristianou
Η Μανα των Τεμπων έστειλε εξώδικα στην οικογένεια που έχασε τρία παιδιά
Ντρέπομαι
Πως θα βρεθείς με την Σοφια και την Μαρθα στα δικαστήρια;
Πως θα τις αντικρίσεις;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ