Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει, μια προκλητική ενέργεια του Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών την Τρίτη.
Το νέο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ συνέβη κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές εκλογές στο Μιλγουόκι το Σάββατο (2.11.24), όταν επιχειρώντας να απευθυνθεί στο πλήθος συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη βάση του μικροφώνου του.
Σε βίντεο που έχει γίνει viral στα social media καταγράφεται η στιγμή που ο Τραμπ πιάνει στα χέρια του το σπασμένο μικρόφωνο και ούτε λίγο ούτε πολύ προσποιείται ότι κάνει σεξ.
Με τους οπαδούς του μάλιστα να τον χειροκροτούν ξέφρενα.
Simulating a sex act with a broken mic. This isn’t just weird or crude. This is Donald Trump revealing his mental illness to the world.
pic.twitter.com/YLR0pwAe0p— Mattison (@Mattison) November 2, 2024
Όπως ήταν φυσικό το νέο ατόπημα του Τραμπ προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.
Υπήρξαν πάντως στα social media και φωνές που έσπευσαν να «τρολάρουν» τις αντιδράσεις, υπενθυμίζοντας τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν πρωταγωνιστήσει στελέχη των Δημοκρατικών, με μεγαλύτερο όλων αυτό του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον με την τότε γραμματέα του Μόνικα Λεβίνσκι.