Στον Αλέξη Τσίπρα αλλα και στο ενδεχόμενο συνεργασιών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
«Αν ένας άνθρωπος που παραιτείται, υπονομεύει τον διάδοχό του και επανέρχεται με re-branding θεωρούμε ότι αυτό είναι η λύση για το μέλλον, δημοκρατία έχουμε, θα κριθεί. Εγώ δεν έχω ιδέα τι ακριβώς είναι το καινούργιο το οποίο πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης.
Παράλληλα, ο κ. Κασσελάκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές, καθώς έχουν αποφασίσει να κάνουν ένα break από το παρελθόν. «Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τα κόμματα ή με τις προσωπικότητες που έχουν φέρει την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση», ενώ απέκλεισε προεκλογική συνεργασία με την κα Καρυστιανού.
Αναφορικά με το επικείμενο κόμμα Τσίπρα:
«Δεν θα υπάρχει το δίπολο Μητσοτάκης-Τσίπρας στις επόμενες εκλογές όπως υπήρχε το ’23. Επίσης το 41% δεν είναι το φυσικό ποσοστό της ΝΔ, εκεί έφτασε εξαιτίας δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή 600 χιλιάδες ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν σπίτι τους. Άρα δυστυχώς λόγω της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά νομίσματα, Κατρούγκαλους κλπ. έμεινε ο κόσμος σπίτι του και έχουμε αυτή τη στιγμή την αυτοδυναμία και την αλαζονεία της ΝΔ. Αν από αυτό το αποτέλεσμα ένας άνθρωπος που παραιτείται, υπονομεύει τον διάδοχό του και επανέρχεται με re-branding θεωρούμε ότι αυτό είναι η λύση για το μέλλον, δημοκρατία έχουμε, θα κριθεί. Εγώ ιδέα δεν έχω τι ακριβώς είναι το καινούργιο το οποίο πρεσβεύει».

