Την ολοκλήρωση της πολυετούς παρουσίας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/05) η Σία Κοσιώνη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν να αποχωρεί από τη θέση της παρουσιάστριας.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το αποψινό δελτίο θα είναι και το τελευταίο της στο κανάλι.
«Θα πω το τελευταίο δελτίο σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με χιούμορ: «Ελπίζω όχι το τελευταίο της ζωής μου».
Η Σία Κοσιώνη έκανε και μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της στον όμιλο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας πως ξεκίνησε να εργάζεται εκεί πριν από δύο δεκαετίες.
«Μπήκα στον ΣΚΑΪ στα 26 μου και τώρα είμαι 46», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας με χαμόγελο: «Καλά κρατιέμαι».
Λίγη ώρα αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το ραδιοφωνικό στούντιο, μαζί με τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.
Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί δημοσιογραφικά όλα αυτά τα χρόνια, ξεχωρίζοντας την ανακοίνωση του PSI το 2012, αλλά και την υπόθεση της μικρής Άννυ το 2016, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.


