ΑρχικήBackstageΔημοσιογραφικά και ΣΥΡΙΖΑικα

Δημοσιογραφικά και ΣΥΡΙΖΑικα

Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στο εξής, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στη θέση της Δώρας Αυγέρη που θα είναι υποψήφια για την ευρωβουλή.

Έτσι κι αλλιώς, η αναζήτηση του Στέφανου Κασσελάκη για νέο/α εκπρόσωπο τύπου μετράει μήνες. Την Παρασκευή το βράδυ η Βούλα Κεχαγιά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής της με τον Γιώργο Χουδαλάκη στο Attica tv, ενώ προφανώς θα αποχαιρετήσει και την “Αυγή” τη διεύθυνση της οποίας ανέλαβε πρόσφατα.

Η συζήτηση του Αλέξη Τσίπρα με τη δημοσιογράφο της “Καθημερινής” Ξένια Κουναλάκη στο συνέδριο για τα “50 χρόνια από τη μεταπολίτευση” δεν άγγιξε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως πληροφορείται η στήλη, ο πρώην πρωθυπουργός το είχε θέσει ως όρο προκειμένου να συμμετάσχει. Αντίθετα, ο Κώστας Καραμανλής που δεν συμμετείχε δεν έθεσε κάποιον όρο. Απλώς, αρνήθηκε.

Η δημοσιογράφος, πρώην εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επί ηγεσίας Αλέξη Τσίπρα, Πόπη Τσαπανίδου, διατηρεί τακτική επαφή μαζί του. Και, εκτός απροόπτου, θα έχει ρόλο στο ινστιτούτο που στήνει με το προνόμιο του πρώην πρωθυπουργού. Μόνο που θα αργήσουμε να μάθουμε λεπτομέρειες, αφού τα εγκαίνια μετατίθενται για μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να αποφύγει νέα παρέμβαση, άμεση ή έμμεση, στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης, που θα είναι ο νέος διευθυντής του ρ/σ Αθήνα 9.84, θα κάνει εκπομπή από Δευτέρα κάθε πρωί στις 10:00. Προέρχεται από τον κομματικό ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο και κάνει εκπομπή το βράδυ επίσης στο Attica, Tv έχοντας στο πάνελ του την Μάγκυ Δούση που πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

Με αυτά και με εκείνα, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ενισχύει τους δεσμούς του με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν άλλωστε τονωθεί με τη θέση του υπέρ των καταλήψεων στα ΑΕΙ, με το “πάγωμα” της ανάπλασης στο λόφο του Στρέφη, με τη “συγγνώμη” του για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών, με την πρόθεση παραχώρησης ακινήτων του Δημοσίου σε “συλλογικότητες”.

ΚΟΥΙΖ

Με ποιον φίλο του δημοσιογράφο -και γιατί;- έχει ψυχρανθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης;