ΑρχικήBackstageΟ Ανδρουλάκης στο TikTok, η υποψηφιότητα Αυτιά και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στον...

Ο Ανδρουλάκης στο TikTok, η υποψηφιότητα Αυτιά και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ

 

Η είσοδος του Νίκου Ανδρουλάκη στο Tik Tok συνδέεται με την παρατήρηση ειδικών στην επικοινωνία και την πολιτική ανάλυση ότι δείχνει συνέχεια θυμωμένος και κακόκεφος σε αντίθεση με τον Στέφανο Κασσελάκη που είναι συνήθως χαμογελαστός. Για παράδειγμα, το έχει με έμφαση υπογραμμίσει ο εκλογολόγος Ανδρέας Δρυμιώτης που στοιχηματίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει πίσω του το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Ακόμη και αν το Tik Tok είναι χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της εικόνας του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξέρει ότι χωρίς τουλάχιστον τρία βίντεο την εβδομάδα, δεν πρόκειται να έχει τα views που επιδιώκει. Είναι θέμα αλγορίθμου.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα έχει κάνει ο Γιώργος Αυτιάς ως υποψήφιος ευρωβουλευτής! Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του μετά από συνάντηση με τον πρωθυπουργό και ακολούθησαν συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, ενώ επίκειται ταξίδι στην Αμερική με το “καλημέρα”. Την Κυριακή θα παρακολουθήσει την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, έχοντας προσκληθεί από ομογενείς. Στην ίδια εξέδρα θα βρίσκονται Δένδιας-Κασσελάκης και αυτό, όσο να ναι, “ανεβάζει” τον υποψήφιο που προσβλέπει (και) στην επιστολική ψήφο των αποδήμων.

Εννοείται ότι η υποψηφιότητα Αυτιά ενοχλεί αρκετούς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η αναγνωρισιμότητά του θεωρείται ότι του δίνει υπερβολική φόρα και οι ανταγωνιστές του δεν καταλαβαίνουν γιατί τον “μπουστάρουν” από το Μέγαρο Μαξίμου. Και πού να ανακοινωθεί τη Δευτέρα η υποψηφιότητα και άλλου τηλεοπτικού προσώπου, από τα ψυχαγωγικά προγράμματα, όπως συζητιέται κεκλεισμένων των θυρών…

Οι αντικρουόμενες διαρροές για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στις ευρωεκλογές του φυλακισμένου από τα Τίρανα δημάρχου Χειμάρρας Φ. Μπελέρη οφείλονται στην ύπαρξη διαφορετικών εισηγήσεων στον πρωθυπουργό. Εναντίον της υποψηφιότητας φέρεται να είναι η ομάδα του παθιασμένου “ναι” στην προώθηση της ισότητας στο γάμο.

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, πρώην ΥΠΑΜ, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα εμπλακεί ενεργά στα προεκλογικά της ΝΔ. Θεωρείται ικανός στα οργανωτικά, αποδεκτός από την κομματική βάση, έμπιστος και σοβαρός. Η πειθαρχία του μετά την έξοδό του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτιμήθηκε ιδιαίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου.