ΑρχικήΕπικαιρότητα6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «MENTAL HOOPS»

6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «MENTAL HOOPS»

Στις 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «MENTAL HOOPS» στο Κλειστό Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”. Οι ώρες του τουρνουά είναι από τις 15:00 έως τις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά, η πρόσκληση αναφέρει:

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά στο παρκέ για τη μεγάλη γιορτή στον χώρο της ψυχικής υγείας και του αθλητισμού! Το “Mental Hoops” δεν είναι ένα συνηθισμένο τουρνουά μπάσκετ. Είναι μια αθλητική συνάντηση που ενώνει όλους όσοι αντιμετωπίζουν καθημερινά με γενναιότητα τις προκλήσεις της ψυχικής υγείας.

Πάνω από 200 ωφελούμενοι υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης θα συμμετάσχουν σε αγώνες 3Χ3. Ψυχικά πάσχοντες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα αγωνιστούμε μαζί και κάθε μας καλάθι θα μας φέρνει πιο κοντά σε μια κοινωνία όπου η ψυχική υγεία θα είναι κατανοητή, αποδεκτή και υποστηριζόμενη.

Ας γεμίσουμε τις κερκίδες και ας χειροκροτήσουμε αυτούς τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ αθλητές καθώς επιδεικνύουν την αποφασιστικότητα, τις ικανότητες και το ακλόνητο πνεύμα τους. Το χειροκρότημα και η υποστήριξή μας θα τους υπενθυμίσει πως δεν είναι μόνοι στο ταξίδι τους.

🔔 Ενημέρωση αναφορικά με την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής της εκδήλωσης: λόγω απρόβλεπτων τεχνικών δυσκολιών, αναγκαστήκαμε για φέτος να προβούμε σε αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του τουρνουά, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Νίκος Γκάλης του ΟΑΚΑ. Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η απόφαση ελήφθη προς το συμφέρον της διοργάνωσης.