ΑρχικήΕπικαιρότηταΘέμα χρόνου οι ανακοινώσεις για τα Γλυκά Νερά- Στη ΓΑΔΑ πλέον ο...

Θέμα χρόνου οι ανακοινώσεις για τα Γλυκά Νερά- Στη ΓΑΔΑ πλέον ο πιλότος

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης κοπέλας κλήθηκε να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα για νέα κατάθεση. Η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της νέα στοιχεία τα οποία θα τεθούν υπόψη του 32χρονου πιλότου.

Ο πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν, όπου και μετέβη κλιμάκιο της Δίωξης Ανθρωποκτονιών με ελικόπτερο για να μεταφέρει τον σύζυγο στη ΓΑΔΑ. 

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, επίκειται η εξιχνίαση, ενώ οι αρχές κάνουν λόγο για ανατροπή σχετικά με τους δολοφόνους. Η ΕΛΑΣ αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις σύντομα.

Το κινητό – ρολόι της Καρολάιν και το στοιχείο – «κλειδί»

Το βιομετρικό ρολόι  – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έχουν προκύψει ευρήματα που πιθανόν να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας ακόμη και εντός της ημέρας. Πρόκειται για ηλεκτρονικά ίχνη κινητού τηλεφώνου που οδηγούν, όπως είπε ο αστυνομικός ρεπόρτερ, προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα θύμισε πως οι δράστες του στυγερού εγκλήματος αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος καμερών που υπήρχε στο σπίτι, χωρίς να το καταστρέψουν. 

Όπως είπε, το μηχάνημα αυτό μπήκε στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων και από τις έρευνες έχουν προκύψει κάποια ευρήματα. Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είναι τον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.