ΑρχικήΕπικαιρότηταΑδιανόητη ομολογία πρώην προπονητή της τότε 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός, είχαμε...

Αδιανόητη ομολογία πρώην προπονητή της τότε 11χρονης αθλήτριας: «Δεν ήταν βιασμός, είχαμε σχέση»

Αδιανόητη ήταν η ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια τον βιασμό της τότε 11χρονης αθλήτριας Ναυτικού Ομίλου υπερασπιζόμενος τις επιλογές του. Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη και πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.
Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε ότι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε. 
«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.
Ταυτόχρονα, ανέφερε πως «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ανήλικη.
Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε στυγνά πως δεν θεώρησε ποτέ σοβαρή την διαφορά ηλικίας που είχε και ιδιαίτερα για το γεγονός πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.
«Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.