ΑρχικήΕπικαιρότηταΑνατριχίλα στην Ηλιούπολη - Το παρελθόν του αστυνομικού και ο εφιάλτης της...

Ανατριχίλα στην Ηλιούπολη – Το παρελθόν του αστυνομικού και ο εφιάλτης της 19χρονης

Με 14 κατηγορίες βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, η οποία κατήγγειλε πως ο ένστολος την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη, αλλά και ότι ο πατέρας της τη βίαζε για πολλά χρόνια.

 

Ο 39χρονος αστυνομικός συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία μιας 19χρονης ότι την κρατούσε παρά τη θέλησή της και την εξέδιδε. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα κατάφερε να αποδράσει, να πάει σε κατάστημα της Ηλιούπολης, να ζητήσει βοήθεια και να βρει μετέπειτα το σθένος να αποκαλύψει στην αστυνομία όσα έχει βιώσει.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμη άνθρωπο που φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού.

Το παρελθόν του 39χρονου αστυνομικού

Για περίπου δύο μήνες ο 39χρονος κρατούσε το κορίτσι παρά τη θέλησή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε η μπλούζα που φορούσε όταν πήγε στον εισαγγελέα, με λογότυπο εταιρείας παραγωγής πορνογραφικών ταινιών.

Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν πολύ ενεργός στα social media και αναρτούσε φωτογραφίες στις οποίες αποκάλυπτε το πάθος του για τα όπλα. Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται να πάνω σε πολυτελές σκάφος.

«Της έδινε ναρκωτικά και τη χτυπούσε»

Η Αντωνία Λεγάκη δικηγόρος της 19χρονης, μιλώντας στο Open, δήλωσε πως ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή. Επίσης, ανέφερε πως υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί.

 

Βαρύτατες κατηγορίες

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε χθες βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος του υπό απόλυση 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της 19χρονης.

Συνολικά, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνονται κατηγορίες για:

Εμπορία ανθρώπου κατ/ επάγγελμα
Εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου
Βιασμός κατ’ εξακολούθηση
Κατάχρηση σε ασέλγεια
Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους
Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
Ενδοοικογενειακή απειλή
Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Παράνομη οπλοφορία
Παράνομη οπλοχρησία
Παράνομη οπλοκατοχή
Επικρίσεις για τη στάση της ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση