ΑρχικήΕπικαιρότηταΑντίθετη η Original 21 με τους κανόνες για εμβολιασμένους μόνο στα γήπεδα

Αντίθετη η Original 21 με τους κανόνες για εμβολιασμένους μόνο στα γήπεδα

Την έντονη αντίδραση της Original 21 προκάλεσε η συζήτηση περί παρουσίας μόνο εμβολιασμένων στα γήπεδα.
Στην ανακοίνωσή τους ενώ αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα, αφού πρόκειται για την δημόσια υγεία, είναι κάθετα αντίθετοι στον διαχωρισμό των φιλάθλων αναφέροντας συγκεκριμένα «Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια και στις τάξεις μας υπάρχουν αδέρφια μας πλήρως εμβολιασμένα, άνθρωποι αναποφάσιστοι, ακόμα και άλλοι που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Όλοι αυτοί όμως όπως προαναφέραμε είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός αναμεσά μας. Δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διαχωριστούμε ο ένας από τον άλλον».
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Original 21:
Τις αρχές μας τις κρατάμε σταθερές και τις αξίες μας αναλλοίωτες! Μέσα σε αυτές είναι η ελευθέρια, η ισότητα και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνεπώς δικαίωμα του καθενός είναι να εμβολιαστεί ή όχι. Επιλογή του καθενός. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν τι να κάνει για τον απλούστατο και προφανέστατο λόγο ότι δεν είμαστε ειδικοί.
Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε απόλυτα ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα, αφού έχει να κάνει με τον κορωνοϊό ,την πανδημία και την δημόσια υγειά. Την υγεία όλων μας!
Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια και στις τάξεις μας υπάρχουν αδέρφια μας πλήρως εμβολιασμένα, άνθρωποι αναποφάσιστοι, ακόμα και άλλοι που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Όλοι αυτοί όμως όπως προαναφέραμε είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός αναμεσά μας. Δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διαχωριστούμε ο ένας από τον άλλον.
Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι η ORIGINAL 21 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.
Είναι ενάντια στις αξίες μας και στις αρχές μας να πούμε σε έναν αδερφό μας: “ΟΧΙ δεν μπορείς να πάρεις εισιτήριο να δεις την ΑΕΚΑΡΑ μας”. Η λογική μας πάντα ήταν ΟΛΟΙ Η` ΚΑΝΕΙΣ. Την λογική των …άλλων και τις ιδέες του στυλ οι μισοί έξω με γιγαντοοθόνες να βλέπουν τον αγώνα και οι άλλοι μισοί μέσα, που αποτελεί μια λογική του εσκεμμένου διαχωρισμού και “παιδιών και αποπαίδων”, δεν μπορούμε να την δεχτούμε.
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η` ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Η` ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!
ΥΓ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Είσοδος στο γήπεδο μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και για όσους έχουν νοσήσει και έχουν αρνητικό τεστ
Την αρχή  είχε κάνει πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς στην παρουσίαση των εισητηρίων διαρκείας είχε κάνει γνωστό πως η είσοδος στα γήπεδα θα επιτρέπεται μόνο σε φιλάθλους που είναι ή πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν νοσήσει τους τελευταίους 6 μήνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:

1. Πλήρως εμβολιασμένοι
2. Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Παρατηρήσεις:

-Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου ή έχουν ραντεβού για εμβόλιο μιας δόσης σε ημερομηνία μεταγενέστερη, μπορούν να προμηθευτούν διαρκείας ή εισιτήριο αλλά θα πρέπει για να παραλάβουν το διαρκείας τους και να εισέλθουν στο γήπεδο να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού.

-Οι φίλαθλοι που έχουν νοσήσει πρέπει να φέρουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό και κατά την προμήθεια του διαρκείας τους και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αγαπητοί μας φίλαθλοι,
όλοι στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητικό και διοικητικό προσωπικό, ιατρικό τιμ, για να κάνουμε απρόσκοπτα τα ταξίδια και τους αγώνες προετοιμασίας αλλά και τους επίσημους που ακολουθούν, εμβολιαστήκαμε με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson.

Υπάρχουν ραντεβού για όλους, είναι μια διαδικασία λίγων λεπτών και μπορείτε να προστατέψετε την οικογένειά σας και την κοινωνία, να εξασφαλίσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας στο γήπεδο για να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.