ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπαρηγόρητος ο Πύρρος Δήμας για τον Νικολαΐδη: «Δεν μπορώ να πάω στην...

Απαρηγόρητος ο Πύρρος Δήμας για τον Νικολαΐδη: «Δεν μπορώ να πάω στην κηδεία» (video)

Κατέρρευσε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας στην ΕΡΤ για την απώλεια του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που πέθανε σε ηλικία 43 ετών από σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη και ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στους αθλητικούς κύκλους, αλλά και στον απλό κόσμο.

Μιλώντας στο, Στούντιο 4 για τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει τη δύναμη να πάει στην κηδεία του.

Ο Πύρρος Δήμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε βγει μαζί με φίλους, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ”.

Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία”.

Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή” τόνισε ο Πύρρος Δήμας.

Ο μεγάλος αποχωρισμός για τον Πύρρο Δήμα το 2018

Περίπου τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της γυναίκας του Πύρρου Δήμα και ο χρυσός Ολυμπιονίκης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει.

Ο Πύρρος Δήμας αποχωρίστηκε την σύζυγό του το 2018 καθώς έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Αναστασία Δήμα διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι τον Ιανουάριο του 2016 και έχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο στις 14 Ιουνίου του 2018. Υπήρξε παρουσιάστρια τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών στην κρατική τηλεόραση και το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας παντρεύτηκε τον Πύρρο Δήμα. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά την Ελένη, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1995, τον Βίκτωρα, ο οποίος ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 1998, τη Μαρία, που γεννήθηκε στις 22/2/2000, και τον Νικόλα που γεννήθηκε στις 16/5/2009.