ΑρχικήΕπικαιρότηταApollo Hills: Μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ (photos)

Apollo Hills: Μια όαση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ (photos)

Η Henderson Park και το Hines, ανακοίνωσαν την έναρξη του Apollo Hills, ένα πρωτοποριακό έργο οικιστικής ανάπτυξης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Οι Henderson Park και Hines συνεργάζονται με Ελλάδα Sotheby’s International Realty για την πώληση των οικιστικών μονάδων Apollo Hills, αξιοποιώντας την κυριαρχία της Sotheby’s International Realty στην αγορά πολυτελών ακινήτων παγκοσμίως.

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην Ελλάδα που δημιουργείται μια τέτοια αποκλειστική συνεργασία, συνδυάζοντας τη σταθερή παγκόσμια πορεία της Hines στην οικιστική ανάπτυξη με την απαράμιλλη εμβέλεια της Greece Sotheby’s International Realty στις αντίστοιχες αγορές.

Apollo Hills, με μια ματιά

Το Apollo Hills, που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Porphyrios Associates, θα μετατρέψει έναν αστικό χώρο σε μια εκλεπτυσμένη οικιστική κοινότητα.

Το έργο, σε συνεργασία με το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Diarchon, όχι μόνο υπογραμμίζει τη φήμη της Βούλας ως ένα ιδιαίτερα επιθυμητό προάστιο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά εισάγει επίσης ένα νέο σημείο αναφοράς στη βιώσιμη οικιστική διαβίωση μέσω της πράσινης αρχιτεκτονικής με πιστοποίηση BREEAM.

Σε μια δέσμευση να προσφέρει πίσω στην τοπική κοινότητα, το Apollo Hills έχει διαθέσει πάνω από 11.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων. Επιπλέον, το έργο αναπτύσσεται με πλήρη σεβασμό στην ισχύουσα πολεοδομική νομοθεσία και στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Στρατηγικά τοποθετημένο μόλις 16 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας και φωλιασμένο στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού, το Apollo Hills προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα αστικής άνεσης και φυσικής ομορφιάς, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για ποιοτική διαβίωση στην Αθήνα.

Το Apollo Hills ενσαρκώνει αυτό που κάνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα τόσο μαγευτική. Είναι ένα μέρος όπου το κοσμοπολίτικο συναντά την αυθεντικότητα, όπου το κομψό στυλ συνδυάζεται άψογα με την άνεση, όπου η πολυτέλεια παραδίδεται με διακριτική κομψότητα. Οι κάτοικοι θα βρεθούν να ανακαλύπτουν μυστικά σημεία κατά μήκος της ακτής και να απολαμβάνουν αυθεντικές τοπικές εμπειρίες. Ταυτόχρονα, είναι άνετα συνδεδεμένο με το κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο και τον κόσμο πέρα από αυτό. Καθώς οι κάτοικοι περπατούν στην πόλη και επιστρέφουν στα διαμερίσματά τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζήσεις, αλλά ένα μέρος για να αποκαλέσεις σπίτι.

Apollo Hills μεζονέτα με ιδιωτική πισίνα- Αποκλειστικές παροχές και εγκαταστάσεις

Το Apollo Hills προσφέρει εκλεπτυσμένες ποιοτικές ανέσεις ιδανικές για την εξισορρόπηση της ιδιωτικότητας με την εμπλοκή της κοινότητας.

Η ανάπτυξη διαθέτει εξωτερική πισίνα, εξωτερική παιδική χαρά και εσωτερική πισίνα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Για χαλάρωση και ευεξία, υπάρχουν ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου μαζί με γαλήνιους ιδιωτικούς κήπους, ιδανικούς για χρόνο με τους αγαπημένους σας και προσωπικά καταφύγια.

Με 24ωρη υπηρεσία αχθοφόρου και ασφαλή υπόγειο χώρο στάθμευσης, οι κάτοικοι απολαμβάνουν άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον, οι κάτοικοι θα έχουν αποκλειστική συνδρομή στο beach club για να απολαύσουν την ακτή της Αθήνας. Αυτές οι ανέσεις, σε συνδυασμό με προσεκτικά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους, προωθούν ένα ζωντανό κοινοτικό πνεύμα, καθιστώντας το Apollo Hills ένα υποδειγματικό περιβάλλον για όσους αναζητούν έναν πολυτελή, ασφαλή και προσανατολισμένο στην κοινότητα τρόπο ζωής.

Ο Nick Weber, CEO της Henderson Park, αναφέρει: “Με το Apollo Hills στόχος μας είναι η δημιουργία μιας οικιστικής κοινότητας, η οποία θα αποτελέσει ένα νέο πρότυπο πολυτελούς και βιώσιμης ανάπτυξης στην Αθήνα. Μέσα από τη συνεργασία με τη Hines και την Greece Sotheby’s International Realty, καθώς και την Porphyrios Associates, έχουμε δημιουργήσει μια κορυφαία ομάδα επαγγελματιών που θα μας βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματός μας για κατοικίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών αγοραστών”.

Ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece, επισημαίνει: “Το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα κατοικιών, αλλά μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα. Το Apollo Hills τοποθετεί την Αθήνα στον διεθνή χάρτη για τους απαιτητικούς αγοραστές κατοικιών. Η Hines έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κοινότητας και μιας απαράμιλλης εμπειρίας ζωής. Το συγκεκριμένο οικιστικό συγκρότημα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Hines στην Ελλάδα και της αφοσίωσης στα ποιοτικά έργα και στη διαχρονική αρχιτεκτονική. Το Apollo Hills δεν αντιπροσωπεύει απλώς έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, αλλά μια γαλήνια όαση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας”.

Ο Σάββας Σαββαΐδης, President και CEO της Greece Sotheby’s International Realty τονίζει: “To Apollo Hills είναι ένα εμβληματικό οικιστικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες του ελληνικού και διεθνούς αγοραστικού κοινού. Είμαστε ευτυχείς για τη στενή μας συνεργασία με τη Hines και την ανάληψη της προώθησης και διεύθυνσης πωλήσεων του project. Καταγράφουμε ήδη σημαντικό αριθμό προκρατήσεων οι οποίες αναμένεται να ενταθούν με την επίσημη έναρξη των πωλήσεων”.

 

Πηγή: sothebysrealty.gr