Αποζημίωση για τις θρομβώσεις μετά το AstraZeneca ζητά ο 35χρονος

7 mins read

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά παντώς υπευθύνου είναι ο 35χρονος ο οποίος παρουσίασε 2 θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca.

 

Ο 35χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης θα ζητήσει αποζημίωση για τις 2 θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca , όπως ο ίδιος υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή του OPEN TV «Ωρα Ελλάδος».

«Θα στηριχθώ στα πορίσματα που έχει ήδη βγει. Περιμένω τα επίσημα πορίσματα και θα κινηθώ νομικά αναλόγως», σημείωσε ο κ. Μεταξάκης.

 

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του σημείωσε πως είναι καλά και δεν πονάει, «εάν ζορίσω λίγο παραπάνω το πόδι μόνο με τραβάνε λίγο τα ράμματα» σημείωσε και πρόσθεσε πως «ήταν μια δύσκολη περιπέτεια και όταν πέρασε το πρώτο σοκ ήρθε η δεύτερη θρόμβωση» και ξεκαθάρισε πω πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Εν συνεχεία πρόσθεσε πως δεν θα κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου καθώς και να ήθελε δεν το επιτρέπουν οι γιατροί με οποιοδήποτε εμβόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος παρουσίασε την πρώτη θρόμβωση 11 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, ενώ λίγο αργότερα, παρουσίασε και δεύτερη θρόμβωση.

Facebook Comments