ΑρχικήΕπικαιρότηταΑράχωβα: «Η αστυνομία έχει πληροφορίες & σφυρίζει αδιάφορα», λέει ο δικηγόρος του...

Αράχωβα: «Η αστυνομία έχει πληροφορίες & σφυρίζει αδιάφορα», λέει ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι

Ο Αντώνης Ζαπάντης, ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για το θάνατο του ζώου και τη στάση των Αρχών στην περιοχή.

Ο κ. Ζαπάντης, προχώρησε σε μία αποκαλυπτική ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων δηλώνει αγανακτισμένος από την περίεργη καθυστέρηση των αρχών και μάλιστα αναφέρει πως είναι ένα βήμα την παραίτηση.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook καταγγέλλει ότι «η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες» σχετικά με το θάνατο του Όλιβερ, «αλλά σφυρίζει αδιάφορα» και κάνει λόγο για «αλισβερίσια» της ΕΛ.ΑΣ με δημοσιογράφους.

«Οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, δεν την κάνουν. Από την αστυνομία μέχρι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (μόνο αυτό δεν είναι) και τη Δικαιοσύνη» σημειώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αντώνη Ζαπάντη:

«Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος πλέον. Είμαι ένα βήμα πριν την ηχηρή μου παραίτηση από την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχοβας.

Ο λόγος; Ένας και απλός: οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν. Από την αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν. Απόδειξη τούτου η διαρροή της πραγματογνωμοσύνης την 21-12-2023 το βράδυ. Παραπονεθήκαμε με τη συνάδελφο στον Υφυπουργό και μας διαβεβαίωσε ότι θα βρεθεί αυτός που έκανε τη διαρροή (ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Κ. ΚΑΤΣΑΦΑΔΕ). Κάνουμε αιτήματα στην Εισαγγελία, δεν απαντάνε ποτέ. Γίνεται διαρροή σοβαρού υλικού της δικογραφίας, ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ενημερώνουμε Εισαγγελία Λιβαδειάς και Εισαγγελία Εφετών Λαμίας και δεν κάνουν τίποτα. Ενημερώνουμε Εισαγγελία Αρείου Πάγου (Αντιεισαγγελέα Υπηρεσίας) και η απάντηση που πήραμε ήταν: “ε, και τι να κάνουμε, 40 χρόνια γίνονται αυτά, που εγώ είμαι στους κόλπους της Δικαιοσύνης”. Ο εκφυλισμός του συστήματος για να καλυφθεί ποιος; Ο υπαίτιος ενός ακραία βάναυσου σοδομισμού; Γιατί; Επειδή σας το είπε ποιος;»

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ