ΑρχικήΕπικαιρότηταΑρνείται τα πάντα ο ιερέας: «Την 12χρονη την κακοποιούσε σεξουαλικά ο παππούς...

Αρνείται τα πάντα ο ιερέας: «Την 12χρονη την κακοποιούσε σεξουαλικά ο παππούς της»

Αρνείται κάθε κατηγορία ο ιερέας που φέρεται να κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι στην Ανατολική Μάνη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ζήτησε από την ελληνική Δικαιοσύνη να ρίξει φως στην υπόθεση χαρακτηρίζοντας όσα γράφονται και ακούγονται σε βάρος ως αναληθή.

«Ουδέποτε ασέλγησα σε ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά εκ των οποίων τα πέντε κορίτσια. Νιώθω άσχημα για όσα γράφονται. Είμαι 33 χρόνια ιερέας και ουδέποτε έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην εκκλησία και στην τοπική κοινωνία», δήλωσε ο 57χρονος ιερέας μέσα από τη φυλακή.

Για το πώς βρέθηκε το μικρό κορίτσι στο σπίτι του στη Μάνη απάντησε: «Το παιδί το πήρα στο σπίτι κατά παράκληση της μητέρας αφού εκείνη αναζητούσε εργασία. Μέχρι τότε ζούσε σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες με τον παππού και τη γιαγιά. Δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο μέχρι τότε. Εγώ το περιέβαλα με αγάπη και στοργή. Μαζί μου έμεινε από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 μέχρι τον Απρίλιο όταν και η μητέρα του νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό. Εγώ δεν είχε ούτε την κηδεμονία του παιδιού, ούτε την επιμέλεια και έτσι το παρέδωσα στις Αρχές».

«Ουδέποτε έμεινα μόνος μου με το παιδί. Το παιδί το έχουν μπλέξει σε αυτή την ιστορία. Πιθανώς η μητέρα του το έβαλε να τα πει αυτά. Όσο το κορίτσι ήταν μαζί μου, είχε αναφέρει στην κόρη μου, ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού, δηλαδή από τον πατέρα της μητέρας του, όσο έμεναν μαζί», επεσήμανε ο ιερέας αρνούμενος τις κατηγορίες.