«Ντροπή σου, είσαι αισχρός» – Οργή Παπαδάκη για τον δικηγόρο του ιερέα

7 mins read

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο συνήγορος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, επιτέθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο συνήγορος του ιερέα επέμεινε στις δηλώσεις του ότι έχει γίνει της μόδας η καταγγελία του βιασμού, ενώ υποστήριξε ότι «ανήλικοι ή ενήλικοι θα πρέπει να καταγγέλλουν σε εύλογο χρονικό διάστημα τον βιασμό τους γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία μετά».

«Έχει γίνει της μόδας μετά την κ. Μπεκατώρου να έρχονται μετά από 10 χρόνια κάποιες κυρίες», είπε επίσης σε προκλητικό ύφος, ενώ σε άλλο σημείο και απευθυνόμενος στην παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε ότι «εσάς σας έχει καταγγείλει μία πρώην συνεργάτης».

Ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη. «Ντροπή σου ρε προβοκάτορα. Τι αλητεία είναι αυτή;Είσαι αισχρός», είπε ο παρουσιαστής.

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές» συνέχισε ο κ. Θεοδωρόπουλος. Από την πλευρά του ο κ. Παπαδάκης, προανήγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του και μάλιστα θα καλέσει για μάρτυρα εναντίον του δικηγόρου την κυρία που επικαλείται.

Δείτε τη στιγμή της έντασης από το 8:10 και μετά:

 

Facebook Comments