ΑρχικήΕπικαιρότηταΆρση τραπεζικού απορρήτου για τον δράστη του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα

Άρση τραπεζικού απορρήτου για τον δράστη του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα

Απίστευτα ποσά σε τραπεζικές καταθέσεις φαίνεται να είχε ο Αιγύπτιος δράστης του τριπλού φονικού στη Γλυφάδα.

Όπως αναφέρει και το enikos.gr, οι Αρχές προσανατολίζονται στην άρση του τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη καθώς οι αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν πλέον στη διάθεσή τους καταθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες, όταν πέθανε η μητέρα των αδελφών Καρνέση, άφησε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως κληρονομιά στον Αιγύπτιο επιστάτη, που εργαζόταν επί 36 χρόνια στην οικογένεια.

Οι αστυνομικοί θέλουν να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δράστη και αυτόχειρα, ώστε να διαπιστώσουν τι χρηματικά ποσά είχε στην κατοχή του.

Όπως μετέδωσε η  εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δράστης και αυτόχειρας διατηρεί 1.5 εκατ. σε λογαριασμό της Ελβετίας και 500.000 σε ελληνική τράπεζα.

Όπως αναφέρει στο enikos.gr o Γιώργος Στεφανόπουλος, η μητέρα της οικογένειας Καρνέση διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον 76χρονο Αιγύπτιο, τον οποίο, μάλιστα, είχε βαπτίσει χριστιανό. Ο ίδιος ο δράστης ισχυρίζεται ότι η μητέρα Καρνέση του είχε υποσχεθεί ότι θα του αφήσει κληρονομιά το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί για να μένει στη Γλυφάδα, ώστε να μην μείνει χωρίς στέγη στα γεράματά του. Ωστόσο, η μητέρα της οικογένειας πέθανε και δεν πρόλαβε να γράψει το ακίνητο.

Από τις μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι ανέκαθεν οι σχέσεις της εφοπλίστριας και του 76χρονου Αιγύπτιου ήταν τεταμένες. Αντίθετα, ο δράστης διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Σπύρο Καρνέση, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Βρετανία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ