ΑρχικήΕπικαιρότηταAstraZeneca – σύζυγος 44χρονης: «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η...

AstraZeneca – σύζυγος 44χρονης: «Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι»

Ξέσπασε ο σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Ο κ. Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μίλησε στον ΑΝΤ1, με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών ώστε το εμβόλιο της AstraZeneca να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών. O κ. Κρυοβρυσανάκης, αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως είπε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία».

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε και πρόσθεσε «θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

 

Αναφερόμενος στην επιτροπή εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο που η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν την σύγχυση», είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης.