ΑρχικήΕπικαιρότηταAVIN PLASTIC FREE: Ανακύκλωσε την πλαστική κάρτα σου AVIN Κερδίζω

AVIN PLASTIC FREE: Ανακύκλωσε την πλαστική κάρτα σου AVIN Κερδίζω

Η AVIN, στο πλαίσιο της δέσμευσής της για καινοτόμες δράσεις που σέβονται το περιβάλλον, υλοποιεί την πρωτοβουλία Plastic Free στο πρόγραμμα AVIN Κερδίζω.

Με την ενέργεια Plastic Free, οι χρήστες του προγράμματος πιστότητας AVIN Κερδίζω καλούνται να ανακυκλώσουν την πλαστική κάρτα τους σε έναν από τους ειδικούς κάδους που βρίσκονται στα πρατήρια της AVIN και να κατεβάσουν την εφαρμογή AVIN Κερδίζω app κερδίζοντας επιπλέον 150 πόντους.

Στόχος της δράσης Plastic Free είναι, αφενός, η AVIN να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, αφετέρου, να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές για το πως η καθημερινότητά μας επηρεάζει το περιβάλλον.

Ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης πλαστικών καρτών έχουν ήδη τοποθετηθεί σε πάνω από 150 πρατήρια του δικτύου της AVIN πανελλαδικά, υπενθυμίζοντας ότι ένα καλύτερο αύριο ξεκινά με μια απλή κίνηση σήμερα.

Ανακυκλώνοντας την κάρτα του προγράμματος AVIN Κερδίζω στους ειδικούς κάδους και κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή σε κινητό android ή IOs, οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους εύκολα και γρήγορα, συμβάλλοντας παράλληλα στις προσπάθειες να κερδίσουμε όλοι ένα καλύτερο περιβάλλον με λιγότερο πλαστικό.

Plastic Free. Ανακύκλωσε και εσύ σήμερα την κάρτα σου σε ένα πρατήριο της AVIN!