Αυτές είναι οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα στην τρίτη της ζωγραφιά

15 mins read

Πριν από δύο ημέρες, η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα έδωσε εντολή σε ειδικό πραγματογνώμονα-παιδοψυχολόγο, ώστε να μελετηθούν και να ερμηνευτούν οι τρεις ζωγραφιές που βρέθηκαν στο σπίτι της 9χρονης πριν το κοριτσάκι φύγει από τη ζωή.

Στη μία η Τζωρτζίνα έχει γράψει: «Στη μαμά που πετάει. Χρόνια πολλά. Σε ευχαριστώ για όλα και είσαι η καλύτερη μαμά». Στη δεύτερη, η 9χρονη έχει γράψει: «Για εσάς», έχοντας απεικονίσει τις αδελφές της.

Αλλά υπάρχει και μία τρίτη ζωγραφιά η οποία δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και φαίνεται πως δίνει πολλές απαντήσεις στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας. Πάνω σε αυτή τη ζωγραφιά υπάρχουν 8 λέξεις τις οποίες έχει γράψει η ίδια η Τζωρτζίνα και για αυτό έχει κληθεί μία παιδοψυχολόγος στην υπόθεση.

Οι 8 λέξεις που έγραψε η Τζωρτζίνα στην τρίτη της ζωγραφιά

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Alpha, στην τρίτη ζωγραφιά η Τζωρτζίνα έχει γράψει: «Η μαμά μου σήμερα έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό».

Μάλιστα, η ζωγραφιά περιλαμβάνει τέσσερα πλαίσια: δύο κυκλάκια και δύο καρδούλες. Μέσα στα πλαίσια, το παιδί έχει τοποθετήσει ανθρώπινες μορφές. Από αυτές, οι δύο είναι μουτζουρωμένες. Οι άλλες δύο φαίνεται να έχουν τη μορφή μικρών κοριτσιών που έχουν στο κεφάλι τους φωτοστέφανα ενώ υπάρχει κι ένα τρίτο κοριτσάκι, εκτός πλαισίου, που είναι μόνο του.

Στην εκπομπή του Alpha, «Tlive», μίλησε και η παιδοψυχολόγος, Χριστίνα Μπογιατζή, η οποία δήλωσε: «Είναι η ίδια Τζωρτζίνα που συνάντησε στις πρώτες ζωγραφιές. Είναι η Τζωρτζίνα που παρατηρεί, που είναι έξω από το πλαίσιο», εκτιμώντας το ένα από τα πρόσωπα είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. «Ίσως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον πατέρα, εφόσον μιλάμε για πέντε πρόσωπα αλλά το ένα από τα δύο μουτζουρωμένα πρόσωπα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», εξήγησε η παιδοψυχολόγος.

Για τη φράση που είναι στη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, η κ. Μπογιατζή εξήγησε: «Οι άνθρωποι δεν ουρλιάζουν συχνά, οι άνθρωποι φωνάζουν στα παιδιά. Όταν λοιπόν, ουρλιάζουν, είναι σε μία άλλη ένταση που μοιάζουν να είναι απειλητικοί».

 
Facebook Comments