ΑρχικήΕπικαιρότηταΑυτοί είναι οι πλουσιότεροι influencers του TikTok- Πόσα χρήματα βγάζουν και πόσους...

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι influencers του TikTok- Πόσα χρήματα βγάζουν και πόσους followers έχουν;

Καθώς ο κόσμος μέρα με τη μέρα εξαρτάται όλο και περισσότερο από τα social media, ενώ αυτά συνεχίζουν να επηρεάζουν τις νεότερες γενιές, δεν είναι λίγοι οι νέοι που επιλέγουν να γίνουν influencers, ακολουθώντας τις νέες τάσεις ακόμα και στην καριέρα τους.

Το TikTok είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και έχει ωθήσει πολλούς επίδοξους νέους στο να βγάλουν χρήματα απ’ αυτό. Πολλοί influencers του TikTok γίνονται διάσημοι μέσα από την πλατφόρμα, κάνοντας πραγματικά τα πάντα: από χορό και τραγούδι, μέχρι βίντεο με lip-syncing και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ποιοι είναι, όμως, αυτοί που τα έχουν καταφέρει καλύτερα και βγάζουν τα περισσότερα χρήματα απ΄το TikTok;

Charli D’Amelio

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η μόλις 19 ετών Charli D’Amelio. Η νεαρή TikToker που ασχολείται αποκλειστικά με τα social media ξεκίνησε την πορεία της στην παλτφόρμα το 2019 ανεβάζοντας βίντεο στα οποία χόρευε με τραγούδια που ήταν δημοφιλή εκείνη την περίοδο. Το πρώτο της βίντεο στη πλατφόρμα ήταν ένα χορευτικό βίντεο με μια φίλη της.

Την ίδια περίοδο, η Charli υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην εκτελεστική υπάλληλο της Sony Music για την εταιρεία διαχείρισης ταλέντων της, Outshine Talent. Τον Ιανουάριο του 2020, η ίδια συμεργάστηκε με το πρακτορείο ταλέντων UTA, ενώ εμφανίστηκε σε διαφήμιση της εταιρείας Sabra για το Super Bowl μαζί με άλλoυς celebrities.

Γρήγορα συγκέντρωσε εκατοντάδες θαυμαστές και στη συνέχεια έγινε η δημιουργός με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα τον Μάρτιο του 2020.

Αν και σήμερα έρχεται δεύτερη στον αριθμό των followers, η Charli είναι η TikToker με τα περισσότερα έσοδα, που αγγίζουν τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

 

@charlidamelio wanted to see if i remembered this one dc @chuckygonwild @nickanthonyy ♬ masquerade x mtr – jovynn

Addison Rae Easterling

Την 19χρονη Charli D’Amelio ακολουθεί μια άλλη νεαρή Αμερικανίδα, η Addison Rae Easterling. Η 23χρονη Addison είναι-εκτός από superstar του TikTok-τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια.

Η επιτυχία της την οδήγησε στο να εγκαταλέιψει το πανεπιστήμιο για ν’ ακολουθήσει αποκλειστικά την καριέρα της στο TikTok. Έγινε παγκόσμια εκπρόσωπος της εταιρείας ρούχων American Eagle και ξεκίνησε ένα εβδομαδιαίο podcast στο Spotify με τη μαμά της, Sheri Nicole, με τίτλο «Mama Knows Best».

Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 88 εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή πλατφόρμα, πράγμα που της έχει χαρίσει την 4η θέση στη λίστα με τους περισσότερους followers ανάμεσα στους TikTokers όλου του κόσμου.

Αν και έρχεται 4η στους followers, η Addison είναι η δεύτερη πλουσιότερη περσόνα του TikTok, με 25 εκατομμύρια δολάρια.

@addisonreActually cant believe someone made a filter and named it after me. ❤️❤️❤️💘💘💘 so coollllll. Lovee uuuuuuu💓💓💓💓💓♬ original sound – alex

Khaby Lame

Τρίτος αλλά καθόλου… καταϊδρωμένος έρχεται ο Khaby Lame. Ο σενεγαλέζικης καταγωγής TikToker που ζει στην Ιταλία είναι γνωστός για τα βίντεό του στο TikTok, στα οποία κοροϊδεύει τα υπερβολικά περίπλοκα βίντεο «life hack».

Το 2022, συμπεριλήφθηκε στους «40 Under 40» (40 κάτω των 40) του Fortune και «30 Under 30» (30 κάτω των 30) του Forbes. Συμμετείχε, επίσης, στην τηλεοπτική εκπομπή Italia’s Got Talent ως κριτής. Από το 2023, είναι ο χρήστης με τους περισσότερους followers στο TikTok, αφήνοντας πίσω την Charli D’Amelio, με 142,1 εκατομμύρια ακόλουθους.

Όταν είχε σταματήσει για ένα διάστημα τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, ο Lame άρχισε να δημοσιεύει στο TikTok. Τα πρώτα του βίντεο τον έδειχναν να χορεύει και να παρακολουθεί βιντεοπαιχνίδια.

Σήμερα, τα έσοδά του φτάνουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια.

@khaby.lame #duetto con @foodies you are a genius#learnfromkhaby #learnontiktok #imparacontiktok ♬ TWINNEM – Coi Leray

 

@fascinationplanet The top 3 richest tiktokers in the world. #addisonrae #charlidamelio #rich #money #influencer #networth ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo